Dana Budeanu, prima reacție după ce Gabriela Firea a pierdut Primăria Capitalei: "Alegerile nu sunt pentru bogați!"

.

Dana Budeanu a fost una dintre cele mai mari susținătoare ale Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei și toată lumea aștepta cu sufletul la gură reacția sa după aflarea rezultatului. În stilul care a consacrat-o, Dana Budeanu a lansat un atac dur în online, imediat după ce s-a aflat că Nicușor Dan este noul primar al Bucureștiului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lupta pentru Primăria Capitalei s-a dat între Gabriela Firea (PSD), care voia să-și păstreze mandatul și Nicușor Dan, candidat independent susținut de PNL și USR PLUS. Acesta din urmă a și câștigat cursa și este noul primar al Bucureștiului.


În timp ce Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, susține că și-a recăpătat, astfel, soția și pe mama copiiilor, Dana Budeanu consideră că cei 10% diferență între cei doi candidați reprezintă „șpaga care se ia la combinații’.


„V A LUAT O VIATA RAZNA CA N AM MAI POSTAT? HAI GATA CA AM ATERIZAT IN OCCIDENT SI AM INTELES CA TOTI #GII SARBATORESC ADUNATI CU PENSATII DÃ LA PNL CE AU VOTAT 10% DIN AIA CU DREPT DÃ VOT DIN BUCURESTI! 10% E FIX SPAGA CARE SE IA LA COMBINATII! APROAPE DOUA MILIOANE DE EURO PÃ ECHIPE, TOATA PRESA PLATITA CU ZECI DE MILIOANE DE EURO, TOTI FATALAII ADUNATI PÃ DREAPTA AU SCOS 10%?PAI ATATA SCOT EU MOCA, SINGURA, CAND FAC PAUZA 5 MINUTE PE ZI SA POSTEZ PENTRU O SAPTAMANA!AM VENIT SA MI IAU PANTOFI, CA MI ATI RAMAS PE TOATE TOCURILE, SARACILOR! PS: ALEGERILE NU SUNT PENTRU BOGATI, CACOVIDU! VA PUPA DANUTA!PS2: MI E RUSINE DE NICU GIGANTU! CE SA I CANTE LU NICUSOR?’, a scris creatoarea de modă pe conturile sale de socializare.



„Am decis să te susțin când te-ai opus, real, lui Liviu Dragnea!

Zilele trecute, într-un interviu cu Gabriela Firea pentru noua ei rubrică de pe stiripesurse.ro, „Verdict – 10 cu Dana Budeanu’, Dana Budeanu a mărturisit că momentul în care a decis să o susțină, ca femeie, pe actualul primar al Capitalei, a fost acela când a fost atacată de PSD după ce i-a opus rezistență lui Liviu Dragnea, șeful PSD pe atunci. 

„Unul dintre momentele in care am hotărât, real, să te susțin a fost acela în care te-ai opus, real, lui Liviu Dragnea. eu sunt corectă, spun. Pentru mine a fost un moment în care mi-am dat seama că ea a fost lăsata singură cuc de…cine nu trebuia să o las singură cuc. Eu nu sunt nimeni, sunt un cetățean care are o voce mai mare decât a altor cetățeni și atât.


Dar cei care nu sunt oameni simpli și care au fost în toate momentele din ultimii 15 ani „in the same picture, în secunda în care s-a întâmplat acel episod care a ținut luni de zile și ai fost nu tranșată ( un an și jumătate – a intervenit Gabriela Firea), mi-am dat seama că de fapt ești singură. De ce ai fost lăsat singură: Ai fost lăsată singură pentru că ai avut tupeul să spui ceva invers. Este situația în care se află majoritatea femeilor din societatea asta, dar și din funcții, a afirmat Dana Budeanu în cadrul interviului.


Citește și:

Dramele neștiute ale Gabrielei Firea. Primarul Capitalei a fost la un pas de moarte de mai multe ori: „Am avut o boală rară!’

Gabriela Firea a fost operată de urgență la un spital din București. Primele declarații