Dana Badea este gravidă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a pierdut o sarcină acum 4 luni: „Suntem puțin temători”

.

Dana Badea este însărcinată. Fosta ispită de la „Insula Iubirii' și partenerul ei, Alin, vor deveni părinți pentru prima dată. În urmă cu puțin timp, bruneta a anunțat că este însărcinată și a făcut primele declarații despre fericita întâmplare. În urmă cu câteva luni, vedeta a pierdut o sarcină, la vremea aceea neștiind că urmează să devină mamă. Iată cum se simte viitoarea mămică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Dana Badea și Alin Marius formează un cuplu de aproximativ un an. În vara anului trecut, bruneta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar întregul moment a fost filmat și postat pe rețelele de socializare. La începutul lunii noiembrie, fosta ispită de la „Insula Iubirii’ a făcut un anunț trist. Dana Badea a pierdut o sarcină și a aflat acest lucru când a ajuns la spital. Aceasta era însărcinată în trei săptămâni și a suferit enorm, mai ales că atât ea, cât și logodnicul ei își doreau să devină părinți. Ei bine, se pare că fericirea le-a bătut din nou la ușă celor doi logodnici. Bruneta a anunțat că este însărcinată și abia așteptă să îmbrățișeze rolul de mamă.


Dana Badea este însărcinată. Povestea de dragoste dintre fosta ispită de la „Insula Iubirii’ și partenerul ei este una destul de controversată, căci tânărul s-a despărțit de mama copilului său, Sibel. La scurt timp, acesta a cerut-o în căsătorie pe actuala lui parteneră și s-au mutat împreună.

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit: „Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el’. Fosta ispită a chemat Poliția


Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii a pierdut sarcina. Fosta ispită de la Insula Iubirii este devastată: „Mi-l doream'

Citește și: Ramona Bădescu are probleme în educarea fiului ei de 3 ani: „Încerc să-l lămuresc fără palma la fund, ca pe vremea mea'

Citește și: Radu Vâlcan, imagine rară cu mama, bunica și fratele lui: „Au venit ai mei in vizită’


Dana Badea este însărcinată

Recent, fosta ispită de la „Insula Iubirii’ a confirmat sarcina. Dana Badea este însărcinată în primul trimestru și nu a aflat încă sexul bebelușului, însă și-ar dori să aibă un băiețel. Bruneta spune că se simte bine și este nerăbdătoare să-și țină bebelușul în brațe, însă o încearcă tot felul de emoții în această perioadă.

„Da, sunt însărcinată. Mă simt foarte bine momentan, nu am nimic, nu îmi este rău. Sarcina este la început. Obosesc mai repede și dorm mai mult, dar în rest sunt ok. Nu am aflat încă sexul bebelușului, momentan nu, este mic, este foarte devreme. Amândoi ne dorim băiețel. Alin a fost foarte fericit când a aflat, doar că noi nu ne așteptam, deși ne doream. Ne-am bucurat amândoi, deși suntem puțin temători, mai mult eu decât el. Niciodată nu te simți pregătit’, a declarat bruneta, potrivit spynews.ro.


Bruneta a pierdut o sarcină

La începutul lunii noiembrie, Dana Badea anunța că a pierdut o sarcină. Într-o dimineață, bruneta a observat că ceva nu este în regulă și a mers la cea mai apropiată unitate medicală. Vedeta a făcut un test de sarcină, care a ieșit pozitiv. Atunci, medicii i-au spus că este însărcinată în trei săptămâni, dar din păcate a suferit un avort spontan.


La acea vreme, logodnica lui Alin susținea că suferă enorm din cauza pierderii sarcinii, mai ales că își dorea să devină mamă. Cei doi parteneri sunt de puțin timp împreună, însă au planuri serioase de viitor și își doresc să-și întemeieze o familie.

Sursa foto: Facebook