Dan Nicorescu, legat și jefuit ca-n filme! Cu ce avere au plecat hoții din vila miliardarului, din Dorobanți

 Dumba Gabriela
.

Miliardarul Dan Nicorescu a fost jefuit, marţi, în propria casă aflată într-o zonă rezidențială din nordul Capitalei. Hoții, care au purtat cagule și au acționat ca-n filme, nu s-au mulțumit să plece cu bunuri de valoare din vila afaceristului, dar l-au și legat și chinuit pe Nicorescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai multe echipaje de Poliție, Criminalistă și Salvare au ajuns ieri în jurul orei 14:00 acasă la milionarul Dan Nicorescu. Potrivit comunicatului oferit de Poliție, imobilul acestuia a fost spart de hoți, doi bărbați necunoscuți care au intrat în vila de sute de mii de euro și prin violențe asupra afaceristului au luat mai multe sume importante de bani, dar și bijuterii extrem de scumpe.

'Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuinţa partenerului ei au pătruns doi bărbaţi necunoscuţi, care prin violenţă i-au sustras o sumă de bani şi bijuterii. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi de drept' potrivit comunicatului transmis de Poliţia Capitalei.

Citeste si: Victoraș Micula, cercetat penal după ce s-a deghizat în polițist și a furat date secrete despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău. Momentan, milionarul este la dezintoxicare în Elveția!

Ce au furat hoții din casa lui Dan Nicorescu

După ce a fost lovit și sechestrat în propria casă, Dan Nicorescu a rămas fără mari sume de bani, dar și o mulțime de bijuterii. Potrivit surselor Spynews.ro, din imobilul de lux al milionarului hoții ar fi sustras bijuterii în valoare de 500.000 de euro.

Pe de altă parte, surse judiciare au mărturisit pentru Click! faptul că omul de afaceri a fost cu siguranță filat de hoți de mai mult timp și că totul a fost premeditat. 'Nici nu le-a păsat dacă el se află sau nu acasă. Au venit chitiți să plece cu valori din casă. Când ai o casă ce valorează 4 milioane de euro, ar trebui să ai firmă de pază, bodyguarzi. Johnny Depp plătește câte 10 milioane de dolari pentru siguranța lui', este de părere un polițist.

imgimg

Cine este Dan Nicorescu

Dan Nicorescu este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, fiind cunoscut pentru bolizii săi de lux şi averea estimată la un miliard de euro. Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea fabuloasă încă de când avea 20 de ani.

După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani avea deja primul său milion de dolari. Apoi, cum se zice, a fost mult mai ușor să le producă pe celelalte. Acesta are în garaj maşini în valoare de peste două milioane de euro, precum: Lamborghini Aventador (250.000 de euro), Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), Bentley Continental GT (300.000 de euro) dar şi cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

Citeste si: Adriana Iliescu a pierdut un proces și ar putea fi excutată silit. Moștenirea fiicei sale, Eliza, în pericol!

Dan Nicorescu este originar din Târgovişte şi a fost acţionar la Banca Românească. Conform presei centrale, a făcut avere din afaceri cu fier vechi. Apoi, şi-a extins afacerile şi în zona imobiliară. Vila luxoasă pe care o deţine pe şoseaua Nordului, în Capitală, este evaluată la circa patru milioane de euro.

Foto: BLITZ, Cancan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton