Cum au decis Dan Negru și soția lui să-i educe pe copiii lor: "E mai liniștit și corect așa"

.

Spre deosebire de alte vedete care dau din celebritatea lor și copiilor, încă din fașă, Dan Negru a decis că este mai bine să-și țină cât mai departe de showbiz soția și copii. Astfel, rare sunt chiar și fotografiile cu familia lui Dan Negru care ajung pe rețelele de socializare, iar vedeta Kanal D a dezvăluit ce decizii a luat cu soția lui când vine vorba despre educația copiilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor’ de la Kanal D a fost dintotdeauna discret în ceea ce privește familia. Atât de discret încât nici copiilor lui Dan Negru nu le pasă prea mult de celebritatea tatălui lor și nu vor să facă parte din lumea mondenă.

Dan Negru, decizii importante în educația copiilor

Deși au un mariaj de 15 ani, soția lui Dan Negru a fost mereu o prezență discretă, bifând apariții rare pe la petrecerile mondene. Codruța și Dan Negru sunt căsătoriți din 2006, iar aceasta este de profesie medic stomatolog.


Dan Negru iese foarte rar la evenimentele mondene și nici nu-și dezvăluie viața de familie pe rețelele de socializare, considerând că este mai bine pentru copiii lui să trăiască în discreție.

„Îi țin departe de televiziune, nu vin la platoul de filmare, nu-i duc prin emisiuni, nu facem ședințe foto.

Am ales felul ăsta de viață și e mai linstit și corect așa’, ne-a spus vedeta Kanal D.

Chiar dacă se bucură de popularitate, fiind supranumit „regele audiențelor’ și are în anturaj prieteni celebri, Dan Negru nu și-a implicat copiii în această zonă.


„Adesesori, la mine acasă vin colegi de televiziune, oameni altfel cunoscuți, populari, dar pe care ai mei nu-i cunosc de la TV. Îi cunosc doar ca fiind prietenii noștri de famile.

S-a întâmplat o dată ca Dara să aibă câteva colege acasă și, în același timp, să vină la mine un artist foarte cunoscut. Dara a rămas surprinsă că celelate fete vor să facă poze cu el.

Nu sunt pasionați ai mei de lumea showbiz-ului’, a declarat, pentru Impact.ro, Dan Negru.


Citește și: Fiica lui Bursucu a împlinit 4 ani. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul TV lui Anays:’M-a făcut să mă întreb…’

Citește și: Capatos, revoltat că Buhnici dă vina pe emisiunea lui în loc să-și ceară scuze:’N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe’

Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida. Câte kilograme are acum:’Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare’

Dan Negru, atent cu banii de buzunar dați copiilor

Prezentatorul TV și-a învățat copiii să aprecieze valoarea banilor, dar deocamdată aceștia nu au bani de buzunar.


„Deocamdată negociem timpul petrecut pe telefoane, până la bani mai avem. Sigur că e important să primescă lecțiile financiare bazale. Învățământul de la noi nu oferă așa ceva.

Sunt convins ca au învățat din casă de la noi valoarea banilor, a familei, a relațiilor. Sunt lucruri care se învață din casă, în familie. E prima educație pe care o dai’, a subliniat el.


Dan Negru recunoaște că la capitolul șantaje emoționale puse în joc de Dara și Bogdan nu prea face față.

„Eu fac greu față, sotia mea e mai puțin șantajabilă, dar eu mai resetez timpul la telefon și le dau voie să stea mai multă vreme pe ecrane.

Eu sunt mai slab rezistent, așa că o las pe Codruța să fie generalul în casă’, a declarat Dan Negru.