Dan Negru, revoltat de condițiile din Eforie Nord: „Așa arată un cod roșu de nepăsare”

 Ifrim Georgiana
.

Dan Negru, revoltat de condițiile din Eforie Nord. Pe rețelele de socializare, prezentatorul de la Kanal D a descris condițiile în care turiștii sunt nevoiți să aștepte trenul în gara din Eforie Nord. Aici, nu există un acoperiș, așadar zeci de mii de oameni nu se pot adăposti de soare. Prezentatorul a publicat un videoclip de la fața locului, susținând că așa arată un „cod roșu de nepăsare'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Comentariul lui Dan Negru vine în contextul în care operatorii de turism deplâng faptul că au puțini clienți. Din cauza prețurilor crescute de pe litoralul românesc, tot mai mulți români decid să-și petreacă concediul în străinătate. În ultima perioadă, mai multe persoane publice s-au arătat dezamăgite de felul în care se prezintă stațiunile din România. În plin sezon, terasele sunt goale, iar pe șezlongurile de pe plajele extinse se află doar câțiva turiști. Operatorii economici susțin că o parte dintre turiști au decis să renunțe cu totul la concediu, în contextul valului de scumpiri.

negru-1negru-1

Dan Negru, revoltat de condițiile din Eforie Nord. Aflat în gara din această stațiune, prezentatorul fost scandalizat de condițiile în care așteaptă călătorii trenul. În condițiile în care autoritățile au anunțat cod roșu de caniculă, aceștia nu dispun de un loc la umbră. Iată ce a declarat prezentatorul!

Citește și: Ce moștenire valoroasă vrea Dan Negru să le lase copiilor lui:„Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei'

Citește și: Cum își educă Dan Negru copiii:”Nu se uită deloc la televizor…”

Citește și: Nicolae Botgros, clipe sfâșietoare la un an de la moartea soției:”Sufletul nu va uita”

Citește și: Giani Kiriță participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici.Concurenții au plecat în Republica Dominicană

Dan Negru, revoltat de condițiile din Eforie Nord

În videoclipul filmat în gara din Eforie Nord, Dan Negru a surprins o parte dintre problemele nerozolvate de autorități. Printre acestea se numără lipsa acoperișului, peroane nemodernizate și întârzieri de zeci de minute.

„Așa arată un cod roșu de nepăsare. Breaking newsu’ pe care nu-l dă nimeni. (…)

În spatele meu e gara din Eforie. E cod roşu de caniculă. Şi oamenii aşteaptă trenul. De ani de zile. Ia uite-i cum stau, bătuţi în cap de soare de ani de zile. Nu a fost nimeni în stare să pună un acoperiş unde să te poţi adăposti de soare. În plină căldură, vara. Din când în când oamenii se mai ascund acolo, lângă copaci, dar aici sunt zeci de oameni aşteptând trenul bătuţi în cap de soare. I-auzi! Că zice că are întârziere trenul 15 minute. Cât poate să coste să pui un acoperiş? Că aici nimeni nu a fost în stare să facă asta. Gara din Eforie Nord, 2022, caniculă, ăştia suntem', a spus Dan Negru în videoclipul postat pe rețele de socializare.  

Românii nu mai merg pe litoralul românesc

Anul acesta, gradul de ocupare al hotelurilor și pensiunilor de pe litoralul românesc a fost cel mic din ultimii 30 de ani. O mare parte dintre români susțin că ar fi dispuși să meargă în stațiunile de la noi din țară dacă s-ar face investiții semnificative în calitatea serviciilor.

Pe lângă motivele de ordin financiar, turiștii au fost dezamăgiți de condițiile de cazare, situația plajelor, traficul aglomerat sau lipsa modalităților de distracție. Prin urmare, aceștia au decis să-și petreacă sejururile în străinătate, cele mai populare destinații fiind Bulgaria și Grecia.

Chiar și în Mamaia, care obișnuia să fie stațiunea preferată a multor români, anul acesta s-a înregistrat un record negativ de turiști.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton