Dan Negru, probleme cu filmările pentru Revelion 2021: "În pandemie, unii artiști cer sume fabuloase!"

.

Indiferent de situație, de vremuri și de pandemie, Revelionul lui Dan Negru nu va fi suspendat! Vedeta Antena 1 a oprit, momentan, filmările pentru Next Star și se pregătește pentru cel de-al 21-lea Revelion, însă cu greu pentru că artiștii și-au dublat și chiar triplat tarifele pentru această iarnă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pregătirile pentru Revelionul 2021 i-au lăsat un gust amar lui Dan Negru, „Regele divertismentului' de la Antena 1. Unii dintre artiști profită de pandemia COVID-19 pentru a cere mai mulți bani, iar alții refuză să participe la distracția dintre ani, de teama virusului.


„E al 21-lea meu Revelion și pare că e și cel mai greu. Am programat zilele de filmare la începutul lui decembrie, 2-3 decembrie, dar nu mai există nimic previzibil în România. Recunosc că întâmpin și oarecare probleme cu invitații, mulți sunt plecați din București și nu s-au mai întors de când cu pandemia, alții sunt speriați, iar alții cer sume fabuloase de când showbiz-ul a înghețat și nu mai există alte surse de venit. Dar, o să le rezolvăm, sper. O să încerc să împac toți românii, vor fi și Selly dar și Florin Piersic, și tineri și seniori, și muzică și umor, ca pentru un an pe care toți așteaptă să-l termine.', a declarat Dan Negru pentru impact.ro.


La Chișinău, lucrurile au stat ceva mai bine!

Dan Negru dezvăluie că a încheiat deja filmările pentru Revelionul de peste Prut și situația a fost ceva mai relaxată, în ciuda restricțiilor impuse și acolo de pandemie.


„Am filmat trei zile pentru Revelionul din Chișinău, acolo facem o ediție specială a show-ului meu din Moldova, ‘Roata Norocului’. N-a fost ușor cu toate normele de distanțare, dar am reușit până la urmă. De 21 de ani fac neîntrerupt Revelioane în România și de 12 ani în Chișinău. Am șansă unor echipe bune de producție în Chișinău și în curând unii dintre producătorii de succes de acolo vor lansa și în România show-uri mari. Măcar televiziunea să reîntregească România Mare.', a mai spus Dan Negru.


Dan Negru, atac la Pro TV

Dan Negru este una dintre cele mai longevive vedete de televiziune, din România, și este, fără îndoială, „Regele divertismentului', un deschizător de drumuri și o inspirație pentru cei care au călcat pe urmele lui. Dată fiind experiența sa în televiziune, Dan își recunoaște ideile și formatele cărora le-a dat viață pe micul ecran și ironizează lipsa de originalitate a concurenței.

„PRO TV nu ne-a luat-o înainte, PRO TV a copiat show-ul românesc cu măști, un show pe care l-am construit împreună cu Dana și cu Claudiu, doi români, ha, ha! E onorant că am fost trendsetter pentru PRO. Așa cum și cu Next Star am fost trendsetter, Voice Kids era tot un fel de Next Star, mult mai scump. De fapt, ideea show-ului cu măști ne-a dat-o Titus Munteanu, care era la TVR, când s-a făcut un show similar, ‘Cu mască/Fără Mască’, în anii 80.', spune Dan Negru.


Citește și:

Cătălin Moroșanu va juca într-un film alături de Dan Negru! „Moartea din Carpați' ia lecții de actorie. Iată care va fi rolul său!

Plăcerea vinovată a lui Dan Negru. Prezentatorul dezvăluie ce viciu are: „Pe sume de…'

Cum arată și cu se ocupă soția lui Dan Negru. Este foarte frumoasă, dar apare extrem de rar în public! FOTO RARĂ!

S-a zvonit că ar câștiga 135.000 de euro pe sezon. Ce spune Dan Negru despre banii pe care îi câștigă la Antena 1