Dan Negru face vâlvă în politică: „Sunt niște bufoni de umplutură!”/ Anunțul despre candidatura sa la Președinție

 Dumba Gabriela
.

Dan Negru le-a dat emoţii şi celor 23 de candidaţi la prezidenţiale printr-un mesaj postat Facebook. Vedeta Antena 1 a glumit pe seama candidaturii sale în alegerile prezidențiale și a finalizat mesajul cu o înjurătură cu perdea.

Dan NegruDan Negru

„Ia să candidez și eu!? Ca să fie comicărie maximă??  Sunt 23 de candidați la președinție!  Mai mulți decât Revelioanele mele ? In afară de ăia doi-trei care contează, ceilalți sunt niște bufoni de umplutură care fac deliciul prin declarații tâmpite. Așa a fost mereu in ultimii 30 de ani: Vindecătorul Mudava, Raj Tunaru, printul Lambrino, Lia Roberts… O țară de șefi, președinți și lideri… Bă, da la vâsle mai dă cineva? #tuvangură', a scris Dan Negru pe contul de socializare.

Pentru a lămuri situația, Dan Negru a intrat în direct la tv și a explicat mesajul lui.

„Ei candidez… ! Mi se părut foarte haios că sunt 23 de candidaţi, mai mult decât Revelioanele mele… De-a lungul anilor, eu am prins, am avut mulţi candidaţi la prezidenţiale',  a spus Dan Negru la Antena3

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton