Dan Negru, afaceri de succes în construcții și agricultură. Are zeci de hectare, lângă Timișoara

 Lăstun Ana Maria
.

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV este și un afacerist de succes. Bărbatul câștigă mii de Euro din domenii precum construcțiile și agricultura. Puțini sunt cei care știu că Dan Negru vinde cereale cu tona și că terenurile cultivate sunt moștenire de familie. Iată toate detaliile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dan Negru are afaceri de succes în domenii precum construcțiile și agricultura. Investițiile sale inițiale dau roade, pentru că prezentatorul TV a reușit să câștige zeci de mii de euro din aceste domenii. Este unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune, a făcut parte din proiecte importante și a moderan multe emisiuni, dar iată că succesul lui Dan Negru nu se limitează doar la televiziune, ci și la cele mai noi afaceri.

Citește și: Ce a făcut Dan Negru cu vila de 450.000 de euro, din București. Are multe afaceri imobiliare

Citește și: Povestea emoționantă a actorului Nae Alexandru, supraviețuitor al cutremurului din ’77. Dan Negru: „Bunica l-a protejat cu propria viață!”

Citește și: Ce avere are Dan Negru. Prezentatorul TV are o vilă de 400.000 de euro

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Era studentă”. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Dan Negru a primit moștenire un teren mare, pe care îl cultivă an de an. Recoltele sunt vândute ulterior de oamenii locului, care sunt plătiți și angajați cu ziua. 'Dan a moștenit, de la bunicii lui, care acum 70 de ani fuseseră deportați în Bărăgan, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara. În fiecare vară, el vinde porumbul și grâul, cu tona, la siloz. Strânge recolta cu muncitorii pe care îi angajează cu ziua.', a transmis o persoană din anturajul lui Dan Negru, potrivit Playtech.ro.

dan-negru-afaceri-de-succes-in-constructii-si-agricultura-1dan-negru-afaceri-de-succes-in-constructii-si-agricultura-1

Dan Negru, muncă în familie alături de fiul Bogdan

De altfel, se pare că după ce părinții lui Dan Negru au reușit să recupereze pământurile din zona Timișoarei, prezentatorul TV a decis să se ocupe de agricultură, alături de fiul său, Bogdan. Afacerea este una de familie, dat fiind faptul că și prezentatorul TV a preluat acest obicei de la bunicii și părinții săi, acum fiind un exemplu pentru băiatul lui.

Nu este doar om de afaceri, ci pune și umărul la treabă. Sursele citate anterior relevă faptul că Dan Negru nu se ferește de treabă, ba chiar poate fi surprins de oamenii locului în timp ce muncește câmpul sau conduce tractorul.

„Dan muncește aici în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua.

Dan are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui.', au mai precizat apropiații.

Dan Negru face afaceri pe terenul bunicilor, care au fost deportați în Bărăgan

Deși acum are afaceri de succes, Dan Negru nu a uitat de unde a provenit și nici sacrificiile pe care generațiile trecute le-au făcut pentru ce se întâmplă astăzi. De Rusalii, bărbatul a povestit cum bunicii săi au fost deportați din cauza statutului social pe care îl aveau.

„De Rusalii, 12.000 de familii din Banat au fost deportate în Bărăgan, în 1951. Știu bine povestea pentru că am auzit-o de multe ori la mine acasă. Toți ai mei au fost deportați, mama, tata, bunicii, mătușile și unchii mei au fost aruncați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, vinovați pentru că erau chiaburi'- țărani înstăriți. Au rămas în lagărul Bărăganului 5 ani. Copii, bătrâni, femei. 170 de copii români au rămas îngropați acolo. Români uciși de români! N-am învățat la istorie despre asta…Nu există niciun film românesc care să povestească drama românilor din Bărăgan începută de Rusalii.', a precizat Dan Negru, pe rețelele de socializare.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton