Dan Cruceru – Dublă aniversare la Barcelona

 Florentina Liutic
.

Dan Cruceru si sotia lui, Cristina Pocora, au aniversat 5 ani de la casatorie cu sangria si jamon spaniol, printr-o escapada romantica la Barcelona. 

 

In aceeasi zi, prezentatorul TV si-a sarbatorit si ziua de nastere astfel ca vacanta de cateva zile in unul dintre cele mai frumoase locuri din Spania a marcat un dublu eveniment din viata cuplului.

 

Am colindat cu autobuzul turistic ore in sir si, cand ni se parea ca intalnim un obiectiv de neratat, coboram pentru o „pauza” de vizitat. Am fost impresionat de celebra Sagrada Familia si mi-am scos palaria cu veneratie in interiorul ei. Ne-am inghesuit, apoi, si noi alaturi de celelalte mii de turisti pe La Rambla, poate cel mai aglomerat bulevard din Europa. Apoi, cand soarele ne ardea mai tare, ne-am racorit pe malul Mediteranei. Am ajuns din intamplare pe litoralul catalan, asa ca a trebuit sa ne limitam la o baie la picioare, caci costumele de baie erau la Bucuresti.'

 

Aniversarea casniciei are loc in aceeasi zi cu ziua mea de nastere. In urma cu cinci ani, mi s-a parut o idee buna sa ma insor de ziua mea. N-aveam cum sa uit vreodata cand pica aniversarea casniciei. Intre timp, ziua mea s-a transformat in ziua noastra, asa ca, dupa cum ati vazut, vorbesc mai putin, spre deloc de aniversarea mea. Dar tot raul spre bine si sa va povestesc si la 20 de ani de casnicie pe unde am mai sarbatorit ca gugustiucii!', mai spune Dan Cruceru.'

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton