Dan Chișu, glumă pe Facebook după ce s-a vaccinat anti-COVID: "Nu-mi explic erecția de azi-dimineață!"

.

Dan Chisu, în vârstă de 65 de ani, s-a vaccinat contra COVID-19 și pentru a-i încuraja pe bărbații de vârsta lui să accepte imunizarea a făcut o glumă deocheată. Chișu a povestit cum a simțit, pe pielea lui, primele efecte ale vaccinului, într-o notă amuzantă și naturală, așa cum și-a obișnuit deja de multă vreme fanii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Chișu a dezvăluit fanilor că s-a imunizat împotriva virusului SARS-CoV-2, iar în finalul postării, el a făcut și o glumă care a stârnit zeci de ironii mai mult sau mai puțin amuzante.


Am 65. M-am vaccinat cu Pfizer. Am fost întrebat dacă vreau poză pentru ca să conving oamenii că e bine să se vaccineze. Am spus că n-am brand că conving pe cineva. Ce vreau să spun bărbaților de peste 65. Pfizer e bun. Sunt ăia care au inventat Viagra și cred că au folosit aceleași recipiente ca să fabrice vaccinul. Altfel nu-mi explic erecția de azi-dimineață’, a scris Dan Chișu pe contul său de Facebook.


Printre zecile de comentarii strânse de postarea artistului s-a numărat și unul lăsat de Mihai Bobobete.

Da , da, cum să nu… cum zici tu, Dane, dar să nu uiți că, acum doi ani, a fost la fel și când te-am rugat să-mi dai poza cu erecția, ai spus că, de fapt, ți se inflamase buricul și te-ai dus în eroare! ;))) Plus că Pfizer ăștia au compensat invenția Viagrei cu Xanaxul’, a scris îndrăgitul actor din Las Fierbinți’, după cum puteți observa în imaginea de mai jos.

„Vrem poze cu erecția!!- sunt mult mai convingătoare decât brandurile încordate…', a comentat și Liviu Mihaiu.


„Astea nu-s efecte adverse, sunt efecte perverse!', l-a atenționat Bogdan Naumovici.

„E un proces normal post-vaccinare, se trezește înaintea ta ca să caute semnal 5G.', i-a scris comediantul Dan Frînculescu.

Citește și:

Cum i s-a schimbat viața lui Narcis Ianău după Românii au talent: „Am fost hărțuit doar pentru că eram diferit'

Cum slăbește Florin Piersic Jr. 1 kg pe zi cu o regulă simplă


Costi Ioniță, eliminat de la Survivor! Mesajul transmis și promisiunea făcută Faimoșilor

Și glumele pe această temă au continuat pe pagina de Facebook a lui Dan Chișu, dar au fost și câteva critici din partea celor care îl urmăresc.


Dan Chișu și Alina Chivulescu, dragoste la a doua privire

Actorii Alina Chivulescu și Dan Chișu au avut o legătură amoroasă în urmă cu puțin peste 20 de ani și viața bate filmul în cazul lor. S-au căsătorit la scută vreme după reîntâlnire, iar acum se bucură de o frumoasă poveste de dragoste. Printre femeile cunoscute cu care s-a iubit regizorul se numără și Mihaela Rădulescu sau Manuela Hărăbor.

Dan Chișu este actor, regizor, bucătar și producător. Este cunoscut pentru filme precum „Senatorul Melcilor' (1995), „Asfalt Tango' (1996), „Faimosul paparazzo' (1999), dar și pentru scurtmetrajele „Datorie' (2006) și „Excursie' (2014).