Dan Capatos, replică acidă pentru George Burcea: ” Tu puteai să omori pe cineva!”/ Soțul Andreei Bălan, testat pozitiv pentru cocaină

.

Dan Capatos a luat foc în momentul în care George Burcea l-a nominalizat, pe Facebook, printre persoanele care își dau cu părerea despre căsnicia lui și a Andreei Bălan. Prezentatorul Xtra Night Show a avut o replică acidă pentru actorul prins, recent, drogat la volan.


„Soarta lui George Burcea mă interesează aşa cum mă interesează soarta găinilor lui tata pe care nu are cum să le mai taie. Adică nu e interesant. Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă!


Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan (…) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!’ , a spus Dan Capatos în emisiune.

Pe Capatos l-a scos din sărite tupeul lui George Burcea, dar mai ales inconștiența acestuia, după ce a fost testat pozitiv pentru cocaină.

‘Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino!


L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla…Poate trecea fiul meu trecea prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese’, a mai spus moderatorul la Xtra Night Show.

Citește și:


Andreea Bălan, îngrijorată pentru soarta fetițelor, după despărțirea de George Burcea: „Vor avea acum o altă traiectorie în viață'

George Burcea face haz de necaz, după ce a fost prins drogat la volan

Andreea Bălan, îngrijorată pentru soarta fetițelor, după despărțirea de George Burcea