Dan Bittman se simte bine dupa operatia de la Viena

.

Membrii trupei Holograf aflati in acesta dimineata in direct la Europa FM, au vorbit despre starea de sanatate a colegului Dan Bittman.

 


Solistul trupei se simte bine si se recupereaza, in continuare, dupa interventia chirurgicala suferita la Viena: „Din punct de vedere medical acum este in regula. A inceput sa mearga, sa vorbeasca, sa zambeasca, rade…insa cred ca va mai dura o saptamana… doua, pana cand ii vom auzi si vocea… asa… in parametri, cat de cat’, au spus cei doi membri ai formatiei.

Foto: Armand Ionescu

De asemenea, Holograf a anuntat pe data de 10 octombrie ca isi amana mega-concertele programate la Sala Palatului din Capitala, pe 22 si 23 octombrie. Solistul trupei Dan Bittman a suferit o operatie si are nevoie de recuperare medicala iar perioada de refacere a artistului este mai mare decat timpul ramas pana la concertele de la sfarsitul acestei luni.


Edi Petrosel si Mugurel Vrabete i-au asigurat, insa, pe fani ca nu este nimic grav: „Dan a avut o problema medicala. Toti am ramas putin surprinsi. N-a fost nimic grav, dar a trebuit sa aiba loc o interventie chirurgicala,
miercuri, la Viena. Vrem sa va spunem ca marea problema a fost sa- l convingem pe Dan ca nu poate, fizic, sa cante’, au marturisit cei doi membri Holograf.
Concertele Holograf vor fi reprogramate anul viitor, cel mai probabil in luna februarie, potrivit celor doi membri Holograf. Trupa anunta ca fanii care au achizitionat bilete la spectacole pot sa le pastreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele.