Dan Bittman a curtat-o pe Maria Constantin, dar a rămas cu buza umflată: "Îmi trimitea mesaje..."

.

Maria Constantin l-a cucerit, într-o perioadă, pe Dan Bittman, dar oricât de mult s-a străduit solistul de la Holograf să o curteze, cântăreața de muzică populară nu a fost impresionată de avansurile lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin a cucerit mai mulți bărbați din showbiz cu frumusețea ei, însă nu toți cei care s-au arătat interesați să înceapă o relație cu artista de muzică populară au avut sorți de izbândă. Unul dintre cei lăsați cu buza umflată a fost și Dan Bittman.


Invitată în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, Maria Constantin i-a dezvăluit lui Cătălin că mai mulți bărbați din showbiz i-au făcut avansuri, însă nu a fost interesată de ei. Fosta soție a lui Marcel Toader spune că Dan Bittman, Cătălin Cazacu și Valentin Sanfira au fost doar trei dintre cei cuceriți de frumusețea ei.


„Eu cu Valentin Sanfira am fost colegi, dar am aflat târziu că îi plăcea de mine. Eram copii, nu s-a întâmplat absolut nimic. Cu Dan Bittman m-am întâlnit la niște evenimente, am făcut schimb de numere și la un moment dat îmi trimitea mesaje, că „ești o interpretă foarte bună, foarte frumoasă’.

Cu Cătălin ne-am întâlnit la un moment dat printr-o prietenă la un club și la fel „că ești foarte frumoasă’. Nu sunt eu cea mai frumoasă femeie, dar îți dai seama, că orice bărbat, dacă vede…’, a declarat Maria Constantin.


Întrebat despre acest lucru, Cătălin Cazacu a cam ezitat întrebarea și a oferit un răspuns în glumă.

„Eu sunt inginer de profesie și la mașină dacă îi dai avans e bine. Și eu am avansuri mereu la mine. Adică… Uită-te și tu la aia cât e de frumoasă. Robert, ești norocos’, a declarat Cătălin Cazacu.

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Lăzăruț?Cum arată prezentatoarea TV la 5 ani de când a părăsit România


Citește și: Ioana Ginghină se mărită! A fost cerută în căsătorie de noul iubit:„La mine e totul sau nimic/ EXCLUSIV

Citeste si: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader: „Supraponderală și rea’

Maria Constantin s-ar mărita cu Ștefan Bănică

Maria Constantin a acceptat o altă provocare a lui Cătălin Măruță și, întrebată cine este bărbatul cu care s-ar mărita chiar astăzi dacă ar putea, solista a răspuns: Ștefan Bănică.

„Îl admir din copilăria mea. Îmi place foarte mult și, din păcate, nu am reușit să ajung la concertele lui, dar le-am vazut la televizor. Îmi place foarte mult ca și atitudine’, a mai transmis Maria.


Cine este noul iubit al Mariei Constantin

Maria Constantin a postat recent prima fotografie alături de noul iubit. După despărțirea de Dacian Varga, artista nu a mai fost la fel de dornică să-și expună viața sentimentală. Cu toate acestea, Maria Constantin a făcut o excepție de la regulă și li l-a arătat fanilor de pe contul de socializare pe Robert, iubitul ei, alături de care trăiește o poveste de dragoste încă din vara anului trecut.


„Ce frumoși și ce asemănare între voi, să fiți sănătoși,
iubiți si fericiti!’, „Robert, sunteți atât de frumoși împreună’,
„Minunați!! Să fiți fericiți’, „Zici că este fratele tău’, „Să fii
fericită, Maria, căci meriți’ ,
sunt doar câteva dintre comentariile fanilor Mariei de pe contul de socializare.