Ultimele informații despre Dan Bălan, captiv în Kiev, în plin război Rusia – Ucraina: "Nu am permisiunea lui să spun mai multe"

.

Dan Bălan se află în Ucraina acum, în plin război pentru că nu a reușit să fugă la timp. Fostul lider al trupei O-Zone ar fi încercat din răsputeri să găsească o aeronavă care să îl transporte afară din teatrul de război de la Kiev, dar fără succes. Din fericire, ultimele informații privind starea lui Dan Bălan sunt pozitive și artistul ar fi la adăpost de pericol.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Una dintre personele publice aflate în capitala Ucrainei este Dan Bălan. Artistul lucrează de câteva luni la un nou proiect muzical la Kiev, ceea ce l-a determinat să-și mute pentru o perioadă domiciliul în țara vecină. Dan Bălan ar fi încercat să părăsească orașul, dar nu a reușit deocamdată.

Surse cancan.ro au relatat că Dan Bălan și fostul coleg de trupă, Arsenium, au purtat un dialog în care starul internațional s-ar fi plâns că a încercat din răsputeri să găsească un mijloc de a zbura dincolo de granițele Ucrainei, dar că singura soluție rămâne cea terestră, cozile către vamă fiind extrem de lungi și inaccesibile pentru toți cetățenii dornici să evadeze din calea proiectilelor.


Republica Moldova, țara din care Dan Bălan este originar, a declarat stare de urgență și oferă tot suportul pentru ucrainienii care vor să se refugieze în țara vecină.

Citește și: În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta soție. Cristina a spus adevărul:’Fiecare decide pentru el însuși’

Citește și: Andra, dezvăluire surprinzătoare despre Andreea Marin, la Românii au Talent:’Cântă senzațional la acordeon’

Citește și: Rusia a fost exclusă de la Eurovision 2022.Organizatorii au decis după atacul asupra Ucrainei


Citește și: Andreea Bănică a ieșit din casă îmbrăcată în hainele soțului:„Lui nu-i mai vin

Dan Bălan este captiv în Kiev, în plin război Rusia – Ucraina

Între timp, au apărut noi informații despre starea lui Dan Bălan. Acesta și-a asigurat fanii că este bine, fără să ne detalieze daca se află într-un pericol iminent sau la adăpost, într-un buncăr securizat.

Dan Bălan și-a asigurat fanii că este bine, sănătos.

Am discutat cu el pe social media, este bine, nu vă faceți griji. Nu cunosc nici eu foarte multe informații și nici nu vă pot spune altceva pentru că nu am permisiunea lui.


Nu știu de ce a rămas la Kiev, dacă pentru afaceri sau altceva, asta va trebui să vă spună el’, a declarat cel de-al doilea component al trupei O-zone, Radu Sârbu, pentru Impact.ro.

Dan Bălan are peste 10 milioane de euro avere


Trupa basarabeană O-Zone, din care Dan Bălan a făcut parte, a reușit să devină un grup muzical de succes în 2004. Acesta a ocupat până în 2005 prima poziţie în 30 de ţări pe întreg mapamondul, cu „Dragostea din Tei’.

Melodia a fost reînregistrată de 200 de artişti, printre care și Rihanna, în 14 limbi diferite.

Într-un interviu acordat în trecut, Dan Bălan se lăuda cu o avere de peste zece milioane de euro din drepturile de difuzare a pieselor, concerte, sau contracte de imagine. Dan Bălan are și un apartament luxos în New-York.