Daiana Anghel, fosta știristă, s-a măritat. Primele imagini de la cununia civilă

 Oana Pantazi
.

Daiana Anghel a fost una dintre cele mai plăcute prezențe pe micul ecran și, chiar dacă sunt ani buni de când nu mai este pe micul ecran, fanii ei nu au uitat-o pe cea care, la vremea respectivă, era numită cea mai sexy știristă din România. Din păcate, superbei știriste nu i-a surâs norocul și în dragoste, fiind părăsită înainte de a ajunge la altar, dar iată că, în sfârșit, și-a găsit fericirea: Daiana Anghel s-a măritat în acest weekend.

Daiana Anghel a debutat în televiziune la Tele 7 Deva, pe când avea doar 21 de ani. S-a făcut repede remarcată, iar în 2005 era deja la Antena 1 Deva. A continuat cu Antena 3, între 2005 şi 2007, Sport.ro (2007-2008), Antena 1 (2009-2011) şi la final Kanal D, între 2011-2012. spre uimirea tuturor, în anul 2012, Daiana a renunţat definitiv la televiziune pentru a se dedica vieţii de familie, însă în urmă cu patru ani a trecut printr-un moment extrem de trist. Cu doar două luni înainte de nuntă, când totul era aranjat şi rochia de mireasă cumpărată, logodnicul ei a părăsit-o şi evenimentul a fost anulat, cei doi acuzându-se reciproc de infidelitate…

Cununia civilă a avut loc în Brașov

Acum, fosta vedetă de televiziune are propria afacere cu produse de înfrumusețare și în CV-ul ei apare și funcția de specialist în comunicare la Senatul României. Iar în ultima vreme, astrele s-au aliniat și din punct de vedere sentimental pentru aceasta, care, la finele săptămânii trecute a spus DA, în cadrul unei ceremonii discrete. Daiana s-a măritat, pe 3 august, cu Sorin Gonțea, cei doi având cununia civilă în Brașov. Vedeta a purtat o superbă rochie roz din tul și a avut un buchet din flori albe, iar proaspătul ei soț, pantaloni închiși la culoare și un sacou de culoare lila, perfect asortat la ținuta Daianei. Fericirea de pe chipul fostei știriste din momentul cel mai important al vieții ei vorbește mai mult decât o mie de cuvinte despre povestea lor de dragoste.

Foto: Facebook

Daiana-anghel-s-a-maritat3Daiana-anghel-s-a-maritat3

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton