Cupluri celebre care s-au despartit in 2012

.

Asa cum era de asteptat, si anul acesta destule cupluri celebre s-au destramat, spre mirarea si chiar socul opiniei publice. Tom Cruise si Katie Holmes, Vanessa Paradis si Johnny Depp, Demi Moore si Ashton Kutcher sunt cateva dintre cuplurile carora 2012 le-a adus sfarsitul relatiei.

 


Tom Cruise & Katie Holmes

In iunie, chiar inainte ca Tom Cruise implinea 50 de ani, Katie Holmes (33) soca toata lumea cu vestea divortului. Extrem de discreti in ceea ce priveste detaliile si motivele acestei despartiri, Tom si Katie au reusit totusi sa ajunga la o intelegere privind fetita lor, Suri, in varsta de 6 ani. Motivul divortului se pare ca ar fi fost orientarea scientologica a lui Tom, pe care acesta ar fi vrut sa o transmita si micutei Suri…

 

 

 

 

Heidi Klum & Seal

Pareau unul dintre cele mai stabile cupluri si, cu toate acestea, au dat tonul divorturilor in acest an. Dupa o casnicie de sapte ani si patru copii impreuna, Heidi Klum si Seal au divortat in ianuarie.  Nu la multa vreme dupa aceea, Seal a fost fotografiat pe un yacht, in companie unei frumoase brunete…


 

 

Russell Crowe & Danielle Spencer

O alta casnicie destramata, in toamna acestui an: Russell Crowe (48) si sotia sa Danielle Spencer (43). Au existat zvonuri privind o eventuala aventura a lui Crowe in timpul verii. Crowe si Danielle Spencer au fost casatoriti timp de 9 ani si au doi copii impreuna.

 

 

 

Vanessa Paradis & Johnny Depp

Johnny Depp si Vanessa Paradis sunt un alt cuplu vedeta care a socat lumea media cand au anuntat despartirea dupa o relatie de mai bine de 14 ani. Despartirea lor a fost amiabila’ si cat mai discreta, pentru a nu-i afecta pd=e cei doi copii, Lily-Rose (13) si Jack (9).


 

 

 

Adam Levine & Anne Vyalitsyna

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, si superbul model Anne Vyalitsyna (26) s-au despartit in luna martie a acestui an, dupa o relatie ce a durat 2 ani. In toamna, Levine deja a fost vazut in compania unui alt model Victorias Secret, Behati Prinsloo.

 

 

Danny DeVito & Rhea Perlman

Cei doi actori de comedie ar fi putut sa doboare recordul pentru cea mai lunga casnicie de la Hollywood, dar in loc de asta, au hotarat sa divorteze dupa mai bine de 30 de ani impreuna. Cei doi au trei copii care sunt deja adulti (Daniel, 25, Grace, 27, si Lucy, 29) si s-au despartit in octombrie anul acesta.


 

 

 

Demi Moore & Ashton Kutcher

In urma cu sase ani, Demi Moore isi lua ca sot un barbat cu 16 ani mai tanar decat ea. Casnicia lor nu a durat prea mult, pentru ca in februarie 2012 cei doi au anuntat divortul… pe Twitter. Poate ca despartirea n-ar fi intervenit daca relatia lor n-ar fi fost atat de expusa pe Internet.  In 2009, Ashton Kutcher a fost prima persoana cu un milion de urmaritori pe Twitter.

 

Foto: Hepta