Cum naște Magda Pălimariu și cum se pregătește de întâlnirea cu bebelușul: „În Norvegia lucrurile stau diferit. Doctorii aleg mereu varianta...” / EXCLUSIV

.

Cu scurtă vreme înainte de ziua cea mare, Magda Pălimariu ne-a dezvăluit cum va naște. Potrivit spuselor vedetei, în Norvegia, țară în care se află acum alături de soțul ei și-n care își va aduce pe lume fiul, lucrurile stau puțin diferit. Acolo, medicii aleg mereu varianta clasică, adică nașterea naturală. Lucrurile se pot schimba însă la momentul respecitv. Iată cum se pregătește șatena de întâlnirea cu micuțul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Bănuiesc că vei naște în Norvegia, nu?

Așa este. Dacă totul decurge normal în continuare cu doctorii de aici, voi naște în Oslo.

Citește și: Magda Pălimariu, adevărul despre provocările din căsnicie:„Nu zic că este totul roz. Atunci când apar nori pe cerul dragostei…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat…’ / EXCLUSIV


Citește și: De ce Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară:„Medicul mi-a spus că…’

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor:'Regret. Am fost supărat pe…'

Cum va naște Magda Pălimariu și cum se pregătește de întâlnirea cu bebelușul

Ai discutat deja cu medicul tău dacă vei naște natural sau prin cezariană?

Acest lucru depinde de la caz la caz. În Norvegia lucrurile stau puțin diferit, și doctorii de aici aleg mereu varianta clasică – în cazul meu, de naștere naturală. Însă lucrurile se pot schimba la momentul respectiv. Eu voi merge pe ceea ce spun medicii, așa cum consideră ei că este recomandat, așa voi face.


Cum te pregătești pentru naștere? Ai făcut cursuri, te-ai documentat pe internet?

Vorbesc cu doctori, cu sora mea, cu prieteni, voi merge la câteva ore de pregătire pentru viitoarele mămici, dar mai citesc și din cărțile de specialitate.


„Știu că nu o să fie ușor’

Dar pentru creșterea copilului? Ești genul care se informează foarte mult înainte sau preferi să te axezi pe instinctul matern?

Știu că nu o să fie ușor, dar toate la timpul potrivit. Așa cum s-au descurcat toate mămicile din lumea asta mă voi descurca și eu.

Sursă foto: Instagram, Marius Bărăgan