Cum au trecut Nicole Cherry și soțul ei peste momentele delicate, în cuplu: „Nu este totul perfect și numai lapte și miere. Discuții au fost și vor fi mereu” / EXCLUSIV

.

Nicole Cherry ne-a dezvăluit cum au trecut ea și soțul ei, Florin Popa, peste momentele delicate, în cuplu. Extrem de sinceră, frumoasa cântăreață a recunoscut că, la fel ca în cazul multor familii, și ei au întâmpinat unele discuții, mai mici sau mai mari. Din fericire, au reușit să depășească totul cu bine, iar relația lor e una extrem de solidă. De asemenea, ea ne-a spus și cum li s-a schimbat viața de când au devenit părinți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Soțul tău, Florin, ți-a fost alături pe toată perioada sarcinii și presupun că e la fel de implicat și acum. Cum vă împărțiți sarcinile de când ai devenit mamă? Îi face și el băiță, o hrănește, a trecut „proba de schimbat scutecul?

Florin a trecut toate probele, pentru că e un tată minunat, este prezent în viața fetiței și face absolut tot ce fac și eu, și da, ne ajută extraordinar de mult, e un tată… un tată bun. (zâmbește)

Citește și: Cum se descurcă Nicole Cherry în rolul de mamă. Ce probleme a avut cu alăptatul:„Ăsta a și fost principalul motiv…’ / EXCLUSIV


Citește și: Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă:„Sunt superstițioasă. Vom avea parte de lucruri care nu s-au mai făcut’ / EXCLUSIV

Citește și: Schimbări neașteptate în noile ediții Splash! Vedete la apă. Doi concurenți vor reveni în concurs:„Merită a doua șansă’

Citește și: Raluca Pastramă, surpriză emoționantă de ziua soțului ei.Cum l-a fotografiat pe Ibrahim alături de fiica lor : „La mulți ani, tati'

Cum au trecut Nicole Cherry și soțul ei peste momentele delicate, în cuplu


Cum s-a schimbat viața voastră de cuplu după ce ați devenit părinți? Mai aveți timp și pentru momente intime, în doi?

Avem timp pentru noi, mai ales că Florin mă și însoțește la concerte. Este implicat și mă ajută cu tot ceea ce poate în cariera mea profesională. Deci momente sunt și pentru noi, iar Anastasia a făcut ca legătura dintre noi să fie și mai strânsă.

Sunteți tineri, frumoși și aveți o fetiță superbă. Lumea spune despre voi că formați un cuplu perfect. Există perfecțiunea cu adevărat sau mai întâmpinați și voi unele neînțelegeri?


Clar nu este totul perfect și numai lapte și miere. Fiecare cuplu are parte și de zile bune, și de zile rele. Important este să știi să gestionezi totul în acel moment și să te calmezi, pentru că asta ajută foarte, foarte mult. Discuții au fost și vor fi mereu, așa cum am mai spus, chiar dacă sunt ele mici sau mai mari. La noi, într-adevăr sunt mici și trec repede, asta mă bucură foarte tare și clar nu stăm supărați, ăsta e secretul, cred.


„Aș spune că eu las mai mult de la mine’

Cine e mai înțelegător dintre voi doi? Cine lasă mai mult de la el? Care dintre voi e mai orgolios și cine face primul pas spre împăcare?

Fiecare are momentul lui, momentul când poate el este mai orgolios, poate eu sunt mai orgolioasă. Aș spune că eu las mai mult de la mine și încerc să-l împac mai repede, dar sunt momente și când el face asta, adică dăm mingea de la unul la celălalt. (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram