Cum au trecut Jorge și soția lui, Ramona, peste infidelitatea în cuplu: „Multe despărțiri și împăcări veneau de la...” / EXCLUSIV

.

Jorge are o soție minunată, cu care se iubește de mulți ani. De-a lungul timpului, el și Ramona au devenit unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Au demonstrat că își merită pe deplin locul în acest „top', trecând împreună, cu brio, peste toate obstacolele. Cântărețul și frumoasa lui parteneră de viață au reușit să treacă chiar și peste infidelitate. Despre cum au depășit acea perioadă ne-a spus chiar solistul în noul număr al revistei VIVA! Iată confesiunea vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Înțeleg că, înainte de căsătorie, relația voastră a fost una puternic încercată, presărată cu mai multe certuri și despărțiri…

Relația a fost încercată la început deoarece a debutat greu, pentru că eu eram în divorț; eu și Ramona am devenit un cuplu la multe luni după ce eu am divorțat. Prietenia noastră și parteneriatul nostru de business au fost mult mai importante la început, pentru ca apoi să se transforme într-o frumoasă relație de cuplu cu multe despărțiri și împăcări care veneau de la diferența de vârstă, de mentalitate, de la faptul că scăpasem dintr-o căsnicie și nu îmi doream relație stabilă. Însă, încetul cu încetul, am văzut răbdarea Ramonei, iar răbdarea ei cu mine este Premiul Nobel, fiindcă ea de la an la an a fost alături de mine, indiferent ce s-a întâmplat, iar experiențele trăite de noi doi nu mai vreau să le trăiesc cu altcineva, pentru că relația noastră a evoluat extraordinar. Nașterea lui David ne-a unit și mai tare, și felul în care fetele s-au dezvoltat ne-a întărit relația și familia.


Citește și: Ce relație are acum Jorge cu fosta soție și cum se înțeleg Alina Laufer și Ramona Prodea:„Rănile au nevoie de timp să se vindece. După atâta timp…’/ EXCLUSIV

Citește și: Modul inedit în care Jorge și-a cerut soția în căsătorie:„Eram în baie, plângând amândoi’! Și iată-i, 10 ani mai târziu! / PICTORIAL DE FAMILIE EXCLUSIV


Citește și: Inna a primit un Ferrari de 350 de mii de euro.Cine i-a făcut acest cadou fabulos

Citește și: Ana Baniciu, la aproape două luni de când mama ei a murit:„Nunta oricum nu trebuia să aibă loc’

Cum au trecut Jorge și soția lui, Ramona, peste infidelitatea în cuplu

Nu te-ai ferit să vorbești despre infidelitate. Și despre faptul că ai fost prins în fapt… Cum v-ați redresat voi, cum ați ajuns la concluzia că merită să vă mai dați o șansă?

Infidelitatea este un subiect tabu, sensibil, pentru că lumea te judecă atunci când vorbești depre asta, însă să nu uităm că nimeni nu e perfect. În plus, nu este un lucru de laudă că noi am reușit să trecem peste și alții nu, ci are legătură cu puterea de înțelegere a celuilalt și discuțiile pe care le-am avut, felul în care ne-am raportat unul la celălalt în urma discuțiilor și cum am evoluat ca și cuplu.


Cum ați depășit acel episod? Și cum ați reușit să reconstruiți încrederea, în relația voastră?

Infidelitatea nu are legătură cu iubirea, ci cu ego-ul, încrederea, cu felul în care tu te percepi și te raportezi la ceilalți. Sunt fericit că împreună am reușit să mergem mai departe, iar momentele dificile au întărit și mai mult relația și m-au ajutat să înteleg ce înseamnă să fii un bărbat și un soț adevărat. Ramona nu e genul care să reproșeze, ci doar are nevoie de o pauză, de un timp cu ea, ca să revină la sentimente mai bune.


Cum e relația lor acum

Cum este relația voastră acum, după zece ani?

Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani – vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim.


Sursă foto: Instagram, Sorin Ioniță

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!