Cum au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc, înainte de anunțul divorțului. Gesturile care arătau că relația lor se răcise

.

Cu câteva luni înainte de anunțul divorțului, Simona Halep și Toni Iuruc au fost surprinși de paparazzi în niște ipostaze neașteptate. Imaginile îi arată pe cei doi destul de distanți unul cu celălalt, semn că relația se răcise deja între ei. Gesturile lor stârnesc acum un val de controverse, mai ales că nimeni nu se aștepta ca aceștia să se despartă, chiar înainte de nuntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cum au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc, înainte de anunțul divorțului? Ei bine, răspunsul îl oferă paparazzii WOWbiz.ro. Aceștia i-au văzut pe tenismenă și afacerist în câteva ipostaze controversate și, conform sursei citate, s-ar fi comportat destul de rece unul cu celălalt, mai degrabă ca doi străin decât un soț și o soție.

Ieri, 7 septembrie 2022, o veste a zguduit showbiz-ul românesc din temelii. S-a aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, veste ce a fost confirmată ulterior chiar de către miliardarul machidon. Aceștia au decis să urmeze căi separate în viață, la mai puțin de un an de la cununia civilă, și cu doar câteva luni înainte de nuntă…


Citește și: Cum au reacționat Ioana și Ilie Năstase, după ce au aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează:„Îmi pare rău’

Citește și: Toni Iuruc, primele declarații despre divorțul de Simona Halep:„Viața noastră privată…’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre apariția alături de Gabi Bădălău, în prima zi de școală a copiiilor lor:'Copiii au nevoie de ambii părinți'

Citește și: Cum se simte Larisa Udilă, după ce s-a operat. Și-a pus implanturi mamare:'Nu pot să fac foarte multe'


Cum au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc, înainte de anunțul divorțului

Se pare că Simona Halep și Toni Iuruc au luat decizia despărțirii de comun acord, urmând ca în viitorul apropiat să divorțeze probabil tot în secret, la notar. Aceștia nu vor împărți nimic după încheiea actelor de divorț, pentru că așa s-au înțeles înainte de cununia civilă.

În urmă cu câteva luni, Simona Halep și încă soțul ei, Toni Iuruc, au fost surprinși în niște imagini controversate, ce ar arăta un comportament mai rece între cei doi. Conform sursei menționate anterior, în imagini, sportiva și omul de afaceri ar fi plictisiți, reci, dar și distanți unul cu celălalt, de unde ar rezulta că relația scârțâia cam de atunci între ei.


Gesturile care arătau că relația se răcise între ei

Aceeași sursă mai scrie că-n imaginile respective – pe care le puteți vedea în GALERIA FOTO – Simona Halep și Toni Iuruc mergeau unul lângă celălalt, întorcându-se de la antrenament, însă la o distanță destul de mare. Între ei nu s-ar fi observat niciun gest de tandrețe și nici măcar nu s-ar fi ținut de mână. În plus, ar fi fost mereu serioși, fără niciun zâmbet pe chip, față de cum se afișau la cununia civilă.


Iar asta nu e tot! Alte ipostaze surprinse de paparazzi îi indică pe Simona Halep și Toni Iuruc atunci când și-ar fi dat întâlnire la un restaurant, însă separat. Mai întâi ar fi ajuns machidonul, alături de un amic, iar abia mai apoi ar fi ajuns și sportiva, cu mașina personală. În plus, nici cât ar fi stat la masă nu ar fi schițat niciun gest de apropiere.

Care a fost motivul despărțirii

Conform Prosport.ro, ca motiv al despărțirii, Simona Halep și Toni Iuruc ar fi oferit celor din anturaj drept explicație a divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivă a tenismenei.


De menționat e și faptul că părinții Simonei Halep ar fi insistat ca ea și Toni Iuruc să-și mai dea o șansă. Din acest motiv, sportiva și afaceristul ar fi mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-ar fi clarificat între cei doi, dar, din nefericire pentru fanii lor, în direcția despărțirii definitive. Astfel s-ar fi ajuns la divorțul la notariat.


Toni Iuruc a confirma despărțirea de Simona Halep

La scurt timp după ce informația a apărut în presă, Toni Iuruc a confirmat despărțirea de Simona Halep, deși, inițial, spunea că nu vrea să-și comenteze viața privată. Cei doi urmau să facă nunta pe 13 noiembrie 2022, însă se pare că evenimentul nu va mai avea loc.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistati, este ultima mea iesire publica….De restul se vor ocupa avocatii în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!, a declarat Toni Iuruc, pentru Fanatik.


Cum s-au cunoscut tenismena și afaceristul

Simona Halep și Toni Iuruc și-au ținut secretă relația până în anul 2019. Aceștia s-au afișat împreună imediat după ce sportiva câștigase turneul de la Wimbledon, după ce s-au întors din Marea Britanie.

De la prima lor apariție, aceștia au continuat să fie văzuți împreună, unul la brațul celuilalt, fericiți și vizibil îndrăgostiți. Aceștia s-au cunoscut prima oară într-un club din București și, conform spuselor apropiaților lor, ar fi fost dragoste la prima vedere.


Toni Iuruc a cerut-o pe Simona Halep în căsătorie în vara lui 2021, oferindu-i un inel de logodnă cu adevărat spectaculos.

„E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea’, spunea Simona Halep, mai demult, în cadrul unei conferințe de presă.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!, Instagram, WOWbiz.ro