Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kilograme. Ce dietă ține și cea bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol: „Un mic truc este...” / EXCLUSIV

.

Romanița Iovan a slăbit 24 de kilograme, acum mulți ani, după ce l-a născut pe fiul ei, Albert. Nu a fost o „luptă' ușoară, însă vedeta a triumfat. Nu doar sportul i-a fost de mare ajutor, ci și alimentația sănătoasă. În revista VIVA! de iulie, ea ne-a povestit ce dietă ține, dar și ce bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Este un truc vechi, folosit și acum sute de ani. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Anul acesta vei împlini 58 de ani, cel puțin așa arată buletinul. Tu de ce vârstă te simți?

Eu mă simt tânără. Nu mă gândesc ce vârstă am în buletin atât timp cât fac cu la fel de mult entuziasm toate activitățile preferate. Am aceeași ambiție și dorință de a face lucrurile bine, sunt cea mai bună prietenă a fiului meu, iubesc și sunt iubită. Văd prin copilul meu că m-am maturizat, dar ne-am maturizat împreună, iar eu sunt atât de implicată în pasiunea aceasta a lui, încât nu am timp să mă gândesc ce vârstă am. Facem mereu lucruri noi, încât nu am timp să mă plictisesc.


Citește și: Cum își menține Romanița Iovan silueta din adolescență, la 57 de ani, și câte kilograme are:Ăsta este secretul’ / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan, nu vor să se căsătorească, dar s-au logodit în secret:„Nu contează vârsta, contează compatibilitatea’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege logodnicul Romaniței Iovan cu fiul ei, Albert:„Asta spune mult despre relația lor…’ / EXCLUSIV


Citește și: Cum se simte soția lui Mircea Radu, după ce a fost accidentată pe trecerea de pietoni:'În aceste circumstanțe delicate…'

Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kilograme

Te rog să ne spui care este elixirul tinereții, în cazul tău. Mă gândesc că ai gene bune, dar nu cred că sunt de ajuns ca să arăți așa. Ce ritual de skincare/ beauty ai? Folosești și rețete naturiste? Ai vreun pont primit?


Îți mulțumesc pentru aprecieri! Rutina mea este, de fapt, un stil de viață echilibrat pe care l-am adoptat. Dieta este importantă (a fost dintotdeauna) și consum cu moderație alimentele care îmi plac. Poate că sunt o norocoasă, metabolismul mă ajută, am gene bune – cum spui tu –, dar este adevarat că, în cazul dulciurilor, le aleg cu grijă și număr caloriile. Nu consum alcool și nu fumez – dar aceasta este o alegere personală –, beau în schimb multă apă plată și fac zilnic exerciții fizice.


Evident că sunt preocupată de estetica frumosului și îmi acord momentele mele de răsfăț: merg la salonul de înfrumusețare, la spa, folosesc creme și soluții anti-aging – fapt dovedit, de altfel, și de lansarea gamei Infinitum by Romanița Iovan împreună cu Aviva Cosmetics.

Ah, și un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml. Dacă ne gândim, de altfel, în istorie, pe perioada pandemiilor, cei bogați erau mai feriți, pentru că ei serveau mâncarea și băutura în servicii din argint.


Ce dietă ține și cea bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol

Sunt curioasă la ce diete ai apelat când erai manechin, poate să slăbești după nașterea lui Albert. Ce rezultate ai obținut?

Da, în timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să „scap de ele, dar am avut o ambiție de fier. Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni. Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Revista VIVA!