Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „Ne rugăm la Dumnezeu să...”

 Miniosu Alexandra
.

Gabrielei Cristea a dezvăluit cum se simte întreaga familie, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ea a anunțat inițial că a fost testată pozitiv, iar la câteva zile, din păcate, a fost urmată de soțul ei, Tavi Clonda, și fiicele lor, Victoria și Iris, deși s-au protejat cu măști. Iată ce mărturisiri a făcut prezentatoarea TV de la Antena Stars despre situația delicată prin care trec cu toții!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19? Asta s-au întrebat miile de fani ai prezentatoarei TV, după ce s-a aflat că nu doar ea, ci și soțul și fiicele lor s-au infectat cu coronavirus. Tavi Clonda le-a dat fanilor vestea tristă recent, pe rețelele de socializare, spunând că a chemat Ambulanța pentru a se testa alături de fetițe.

gabrielagabriela

Familia Gabrielei Cristea trece printr-o perioadă delicată. Deși au încercat să se țină departe de coronavirus, din păcate, acum s-au îmbolnăvit cu toții de COVID-19. Săptămâna trecută, prezentatoarea TV povestea că s-a autoizolat imediat, în dormitorul matrimonial, pentru a nu se infecta și ceilalți. Soțul ei și fiicele lor purtau mască și în casă, în încercarea de a se proteja. Chiar și așa, din nefericie, COVID-19 nu i-a ocolit.

Citește și: Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19, deși e vaccinată:„M-am simțit foarte rău'

Citește și: Paula Chirilă a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la Antena Stars, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Nu e ușor”

Citește și: Actrița Doina Ghițescu a luat foc în cimitir:„Un înger păzitor a stins flăcările'

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, despre planurile lor de cuplu:„Căsătoria ține de firesc, copilul…'/ EXCLUSIV

Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Inițial, după ce Gabriela Cristea s-a infectat cu COVID-19, soțul ei s-a testat de unul singur, acasă, pentru că nu avea simptome. Deși primul test a ieșit negativ, când a observat că au apărut frisoanele și febra, și-a mai făcut unul, iar atunci rezultatul a ieșit pozitiv.

După ce și-a făcut și al doilea test, Tavi Clonda a decis să sune la Ambulanță, pentru a se testa din nou alături de fiicele lui. A chemat așadar Salvarea, iar echipajul a ajuns după jumătate de oră. Atunci au aflat că toți trei sunt, din păcate, pozitivi.

„Eu mi-am facut singur un test acasa (pentru ca nu aveam nici un simptom) si testul a fost negativ. Azi dimineata am acuzat frisoane, slabiciune si febra 37:5 si mi-am facut un nou test care a iesit pozitiv.

Am sunat la Ambulanta. Au raspuns tare greu pentru ca totul este mega aglomerat (1h/30 min), dar echipajul a ajuns dupa jumatate de ora. Am facut toti trei testul si rezultatul a fost pozitiv pentru toti 3. Speram sa trecem cu bine perioada asta si sa si invatam ceva din aceasta experienta', a scris Tavi Clonda pe Facebook.

„Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine'

Ieri, la scurtă vreme după declarațiile soțului ei, Gabriela Cristea a dezvăluit cum se simte întreaga familie. Din fericire, nu a făcut niciunul o formă gravă, astfel că nu a fost nevoie să meargă la spital. Despre fiicele ei, prezentatoarea TV a mărturisit că au avut o tuse, dar acum sunt ok.

„Fetele dorm, sunt ok, nu au trecut prin momente dificile. Au avut o tuse dar acum sunt ok. Important e că se joacă și dau casa peste cap. Ne rugam la Dumnezeu să fie bine. Eu cred ca noi am avut cu toții de la început, însă nu s-a manifestat', a declarat Gabriela Cristea, în direct la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton