Cum și de ce a fost trădat Alex Bodi de fosta soție. Iulia Sălăgean se împrietenise cu Bianca Drăgușanu și încă trăia din banii lui

.

Alex Bodi a fost arestat într-un dosar de proxenetism, șantaj și trafic de persoane și se pare că denunțătoarea lui este chiar fosta soție, Silvia Sălăgean. Femeia locuiește în același complex rezidențial cu Bianca Drăgușanu, din banii lui Alex Bodi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit cancan.ro, Alex Bodi și-a adus fosta soție, pe Silvia Iulia Sălăgean, în ansamblul rezidențial în care locuiește și Bianca Drăgușanu. Cele două s-ar fi împrietenit și ar fi devenit de nedespărțit. Fiica omului de afaceri și Sofia ar fi, de asemenea, prietene. Culmea este că femeia trăia, până acum, din banii afaceristului din Mediaș, care îi plătea și chiria.


În referatul procurorilor DIICOT se arată că Silvia Iulia Sălăgean ar fi cea care l-a denunțat pe Alex Bodi, în septembrie, pentru că a obligat-o să practice prostituția în Germania, unde, la un moment dat, chiar l-ar fi rugat să o lase liberă, nemaisuportând presiunile psihice și întreaga situație, lucruri care ar fi culminat cu violențe.


Alex Bodi și Silvia Iulia Sălăgean au împreună o fetiță de 3 ani, iar în 2016 au fost cununați de interlopul Adrian Tâmplaru, spaima Sibiului, parte a grupului infracțional din care ar face parte și omul de afaceri din Mediaș. Cei doi s-au despărțit în 2018, iar, câteva luni mai târziu, Bodi a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, care i-a devenit soție în 2019.


În 2019,  Silvia Iulia Sălăgean a revenit în România și s-a mutat chiar în ansamblul rezidențial din zona Tei în care locuiește Bianca Drăgușanu, iar chiria apartamentului în care stă cu fiica sa costă 1.000 de euro, bani care proveneau de la Alex Bodi, potrivit cancan.ro. Afaceristul a fost cel care a întreținut-o în tot acest timp, de când stă în România, ea neavând nicio ocupație, deși, recent, a terminat un curs de make-up artist.


Silvia Iulia Sălăgean s-a distrat toată vara cu Alex Bodi și cu Bianca Drăgușanu în vila din zona Tunari, pe litoral sau în alte locații exclusiviste. Iar toate costurile ar fi fost suportate exclusiv de Alex Bodi. Se pare că femeia ar fi acționat pe ascuns, iar acum ar nega implicarea ei în acest dosar.

Citește și:

Nașul lui Alex Bodi, arestat în același dosar de proxenetism, nu e străin de lumea mondenă. Adrian Tâmplaru avut o relație cu Loredana Chivu

Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi, prietene la cataramă. Iulia Sălăgean l-a denunțat pe afacerist


Adriana Bahmuțeanu trage un semnal de alarmă: are Alex Bodi legătură cu cazul Caracal? „Gândiți-vă, a fost dus la Craiova! Craiova e aproape de Caracal!’

Motivele pentru care Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Alex Bodi a fost reținut miercuri dimineață, după ce mascații au descins în locuința sa din Tunari. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cooperat, iar joi seara, după mai multe ore de audieri, magistrații au luat o decizie în ceea ce-l privește. Nu a fost eliberat, ci s-a luat decizia de a fi reținut timp de 30 de zile.


La data de 04.08.2015, D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, sub coordonarea lui T.C.A. s-a constituit un grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism, din care fac parte și N.A.A. și C.A.I., aceștia recrutând tinere din țară în scopul exploatării sexuale în Germania.

Din datele existente (declarații persoane vătămate, declarații martori, procese verbale de investigații, procese verbale de redare în formă scrisă a convorbirilor interceptate în baza mandatelor de supraveghere tehnică emise de instanțele competente, procese verbale privind situația transferurilor financiare) s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea grupării conduse de C.I. (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), inculpatul T.C.A. (unul dintre locotenenții lui C.), în timp ce se afla deținut în Penitenciarul Craiova, în perioada 2008 – 2011, i-a cunoscut pe inculpații N.A.A., B.M.C., și C.A.I..


Încă din perioada în care s-au aflat în penitenciar,
aceștia au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere
care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu
promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea
unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de
vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de
educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea
practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul
lor.


Astfel, sub coordonarea inculpatului T.C.A. (membrii grupării îl încunoștințau cu privire la tinerele pe care le recrutau și locul în care le transportau și adăposteau, solicitându-i aprobarea pentru acțiunile lor; media neînțelegerile între membrii grupării și îi îndruma cu privire la activitatea infracțională; membrii grupării foloseau apelativul „nașul când i se adresau, iar acesta le zicea „fini; colecta „taxe de protecție), s-au pus bazele unei grupări infracționale specializată, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism, în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție) și trafic de substanțe interzise.


După ce au ieșit din penitenciar, membrii grupării infracționale au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în locații din state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluB. de profil.

Din datele existente, s-a stabilit că gruparea infracțională se
ocupa cu identificarea tinerelor care doreau să plece în străinătate
pentru a găsi un loc de muncă, vulnerabile (cu o situație materială
precară sau care proveneau din familii dezorganizate, naive, lipsite de
educație), pe care le recrutau sub diverse promisiuni, iar după ce le
transportau în străinătate, membrii grupării le constrângeau să practice
prostituția în folosul lor.

În unele situații, după identificarea victimelor,
folosind metoda „loverboy, membrii grupării le câștigau încrederea, și
sub pretextul unui viitor comun și oferirii unui mod de viață lipsit de
griji, le convingeau să se deplaseze cu ei în diferite țări, unde, prin
acte de violență și amenințări, le determinau să practice prostituția în
folosul lor,
sunt câteva dintre fragmenetele din documentul citat de Spynews.