Cum și-au împodobit vedetele brazii de Crăciun. Cine a respectat tendințele și cine nu

 Alina Dan
.

Tendințele în decorarea brazilor de Crăciun au dictat anul acesta: monocolor. Sau, cel mult, bicolor. Și vedetele s-au conformat. Brazi mai mici, mai mari, cu o singura culoare sau mai veseli, mai îndrăzneți și mai colorați decât spun tendințele, toți au loc de cinste în casele celebrităților de la noi.

Anamaria Prodan casa decorarat CraciunAnamaria Prodan casa decorarat Craciun

Îți arătăm doar o parte dintre ei. Iată, așadar, cum și-au împodobit vedetele brazii de Crăciun.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au bradul monocolor. Anul acesta, vedetele au optat pentru argintiu în bradul artificial care tronează maiestuos printre jurcăriile Petrei, fetița lor.

Bradul Dianei Dumitrescu este spectaculos prin lumină, pentru că pare desprins din Lună sau adus de la Cercul Polar, cu tot cu stelele de gheață. Este frumos, iar vedeta este mândră de el.

Speak și Ștefania sunt nonconformiști, ca de obicei. Mai puțin în privința bradului pe care l-au decorat în auriu. Nonconformismul lor, în acest caz, este mai degrabă, legat de tradiționala fotografie din fața bradului – artistul a vrut să pună accent pe frumoasa lui iubită, nu pe fundal.

În cazul Lidiei Buble și a lui Răzvan Simion, nu știm dacă au împodobit bradul, dar casa lor este cu siguranță gata să-l primească pe Moș Crăciun. Lidia a postat o fotografie în care se văd decorurile de sezon: pitici, brăduți, acadele și luminițe. Toate alături de cățelul vedetei, îmbrăcat și el de sărbătoare.

Până să ne arate bradul. Anamaria Prodan ne-a arătat casa. O explozie de lumini de inspirație americană. 'Casa mea. Sărbători fericite!' este mesajul vedetei.

  • Află care este diferența dintre brad, pin și molid. Cum se deosebesc cele trei specii
  • Pentru Andreea și Cabral Ibacka, Moș Crăciun a venit deja. Și s-a întrecut pe sine în dărnicie, pentru că le-a adus un bebeluș. Și, pentru că este primul Cărciun în familia de trei, au marcat momentul cu un globuleț special, pe care l-au pus la loc de cinste în bradul familiei.

    Bradul de Crăciun al lui Lili Sandu și Silviu Tolu este natural, impunător și unicolor. Cei doi au optat decis anul acesta că bradul să fie decorat în roșu. Și bine au făcut, pentru că se încadrează perfect cu întreg aranjamentul din casă.

    Elena Gheorghe a sfidat tendințele anului în decorarea bradului de Crăciun doar atât cât să obțină un rezultat spectaculos. Bradul artistei este roșu-auriu și falnic, tronând lângă pianina albă.

    Nicole Cherry are bradul alb, cu steluțe și globulețe mari și de efect. Nici biblioteca artistei nu a fost omisă din decorul de Sărbători, așa că pe rafturi, sunt mici decorațiuni de Crăciuni.

    Crăciunul pentru Andreea Esca înseamnă, în primul rând, familia și bucuria revederii, mai ales după ce fiica ei, Alexia, a plecat la studii, în capitala Marii Britanii. Cu bradul împodobit și cei dragi alături, cea mai cunoscută prezentatoae de știri din România radiază.

    Albul este culoarea acestui Crăciun și pentru Andreea Bănică. Globurile mari, ingerașii și florile care împodobesc bradul familiei Mitrea-Bănică au exact efectul scontat: să-ți dorești să vină mai repede Moș Crăciun.

    Vezi si cum impodobesti bradul de Craciun intr-un mod original

     

    Google News Urmărește-ne pe Google News

    Biografiile Vedetelor
    Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

    Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

    Revista VIVA!
    Revista VIVA!
    Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
    Buton