Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul și cum decurs cererea în căsătorie: „A fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta” / EXCLUSIV

.

Acum ceva timp, Vlăduța Lupău ne dezvăluia în revista VIVA! cum și-a cunoscut soțul. În seria declarațiilor emoționante, frumoasa cântăreață ne-a povestit și cum a cerut-o de soție partenerul ei, Adi Rus. A fost o cerere în căsătorie cu adevărat inedită, la care cântăreața nu s-a așteptat nicio secundă. Totodată, îndrăgita solistă ne-a pus cum reușesc să treacă peste micile discuțiie din cuplu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Ești o adevărată norocoasă, pentru că îl ai ca sprijin pe soțul tău, Adi Rus, mai ales în această perioadă. Povestește-ne despre modul în care v-ați cunoscut. Cum a început povestea voastră de dragoste?

Da, cea mai norocoasă sunt că-l am! Ne-am cunoscut la o cântare, prin 2013, și de atunci a fost o scânteie la prima vedere care s-a concretizat, să zic așa, doar prin 2017… A fost și este o poveste frumoasă! Le-o doresc tuturor fetelor! Să aibă răbdare până vine cel care le merită cu adevărat!


Citește și: Ce planuri și-a făcut Vlăduța Lupău înainte de naștere:’Bunicii ne vor ajuta, iar apoi vom lua o bonă să stea cu noi în casă’/ EXCLUSIV

Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii:„Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum i-a îndeplinit Iuliana Marciuc ultima dorință a tatălui ei, la cinci luni de la moartea lui:„Îi simt prezența tot timpul’


Citește și: Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia.Primele imagini de la eveniment

Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul și cum decurs cererea în căsătorie

Știm că cererea în căsătorie a fost una absolut inedită, iar partenerul tău a dat dovadă de multă inventivitate. Aș vrea să ne detaliezi puțin acel moment. Cu siguranță, nu-l vei uita toată viața.


Cred că nicio fată nu-și uită primul sărut, prima întâlnire și cererea în căsătorie! Așa și eu. Într-adevăr, cererea a fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta. Cine se gândește noaptea la 3, venind de la cântare, când te oprește o mașină de Poliție, că la finalul întâlnirii cu echipajul, în loc de o amendă, te pricopsești cu un inel de logodnă?! Așa a fost la mine!


Care e secretul relației lor

În fiecare relație, oricât ar fi de stabilă, apar inevitabil unele neînțelegeri, mai mici sau mai mari. De la voi de la ce pornesc certurile? Cine cedează primul și cine e mai încăpățânat?

Da, așa este, în orice fel de relație sunt și mici năbădăi. Important este să treci peste ele. N-am avut niciodată certuri mari sau care să presupună jigniri sau reproșuri, sau lipsă de respect. Mi se pare că, dacă iubești, nu ai voie să întreci anumite limite, oricât de gravă ar fi o situație.


La noi, certuri e mult spus… Unele discuții apar de la chestii mărunte gen „stai prea mult pe telefon, „tragi prea mult de tine, „nu-ți mai bate capul cu ce zice lumea, „mergem mâine acolo sau nu… și apar mici discuții mai mult contradictorii decât certuri.

Amândoi cedăm, nu am stat să monitorizez care o face primul. Ne trece la fel de repede cum ne aprindem, ceea ce eu cred că e bine! Iar comunicarea pe un ton amiabil stinge orice conflict și discuție. Ăsta e secretul!

Sursă foto: Instagram, Alexandra Vaidan