Cum și-a cunoscut Tania Popa soțul cu 11 ani mai tânăr: "Ne-am căsătorit după o săptămână"

 Dumba Gabriela
.

Dragostea a luat-o prin surprindere pe Tania Popa! Și-a cunoscut al treilea soț, cu 11 ani mai tânăr, unde nu se aștepta și, mai ales, când credea cel mai puțin în dragoste. S-au căsătorit după doar o săptămână și de atunci au trecut 13 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tania Popa le-a povestit juraților de la Chefi la cuțite cum a început povestea de dragoste dintre ea și soțul ei basarabean, o căsnicie care a început după o săptămână împreună și care durează de 13 ani.

4usfPLZbGUM_3O4usfPLZbGUM_3O

Actrița s-a căsătorit prima oară la 18 ani, ulterior s-a recăsătorit şi a divorţat din nou, însă acum și-a găsit alesul. Veaceslav este un basarabean cu 11 ani mai tânăr. Pe lângă băiețelul pe care îl are cu actualul soț, actriţa mai are o fiică, Daria, în vârstă de 21 ani.

„E nenorocire pentru bărbati-miu. Suntem de 13 ani împruenă, deci ar cam fi moemntul, dacă e să nu iau cuțitul. Eu vreau să rămân cu el, dar decideți voi. La noi se spune că „Dumnezeu iubește treimea', este al treilea soț al meu.

Bărbati-miu este cu 11 ani mai mic decât mine. Am jurat că nu mă voi căsători niciodată cu un basarabean, și al treilea, care a fost și bun, este basarabean. Ne-am căsătorit după o săptămână de când ne-am cunoscut, nu m-a cerut de soție.„, a povestit Tania Popa.

Citește și: Sindy de la Survivor, dusă de urgență la spital cu Salvarea: „Ne-am panicat’

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor:„Am crezut că nu te descurci

Citește și: Mădălina Urloiu a născut. Primele imagini cu fetița

Amuzant este că, după căsătorie, fiecare a locuit la casa lui, iar familiile au aflat abia după două luni că s-au căsătorit, când actrița era deja însărcinată.

M-a întrebat „Ce faci luni?', i-am zis că sunt liberă, „Ne vedem la starea civilă'. Nu am spus la nimeni. AM spus „Da' fără să mă gândesc o secundă, nu știu de ce. Noi locuiam fiecare la el acasă. După două luni am rămas însărcinată și atunci am decis să spunem tuturor că suntem căsătoriți și că o să aibă un nepoțel', a dezvășuit cu zâmbetul pe buze marea actriță.

Tania Popa a venit în România la 17 ani

Tania Popa avea doar 17 ani când a venit în România și a ajuns, între timp, una dintre cele mai iubite actrițe de la noi.

„Aveam 17 ani când am venit în România. Sunt din Republica Moldova. Eu, în capul meu, mă gândeam că voi pleca în străinătate să învăț, pentru că România era pentru noi o țară străină. Aici am vrut să vin și să îmi continui cariera mea de actriță. Eu mereu mi-am dorit și am vrut, dar acum nu îmi mai permite vârsta, să fiu designer, am și un atelier. La 21 de ani eram deja angajată a treia oară. Cred că am peste 50 de roluri în teatru și vreo 30 în film', a mai adăugat Tania Popa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton