Cum se simte Rona Hartner la doi ani după ce a învins cancerul: ”Iau un tratament”

.

Cum se simte Rona Hartner la doi ani distanță de când a învins cancerul. Solista a făcut noi declarații despre starea ei de sănătate. Artista, în vârstă de 49 de ani, a reușit să se vindece de boala cumplită de care suferea, în primăvara lui 2020. Vedeta a vorbit despre tratamentul pe care-l urmează!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Cum se simte actrița Rona Hartner la doi ani după ce a învins cancerul la colon de care suferea. Vedeta, în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre starea ei de sănătate actuală. Cântăreața a făcut noi declarații despre cum se simte acum și ce tratament urmează. Rona Hartner a ținut să puncteze faptul că se simte mult mai bine în prezent.

Rona Hartner a avut parte de momente foarte grele în urmă cu ceva vreme, atunci când s-a luptat cu cancerul la colon. Artista s-a vindecat, din fericire, însă acum urmează un nou tratament pentru ca starea ei de sănătate să fie una bună.


În 2019 am terminat chimioterapia. Mi-a trebuit un an să îmi revin. Ai nevoie de 5 ani ca să îți revii definitiv. Eu am reușit să fac asta după un an pentru că m-am imunizat înotând în apă rece de mare. Mi-am revenit mult mai repede și am eliminat mult mai mult toxinele. Dacă ai un regim normal de viață, îți trebuie cam 5 ani ca să elimini chimioterapia din corp‘, povestea Rona Hartner, în trecut, notează unica.ro

Citește și: Ce relație au acum Rona Hartner și Herve Camilleri, după divorț: „Am decis să…'


Citește și: De ce s-au despărțit Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri: „Era legat sufletește de fosta nevastă’

Citește și: Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare. I s-a dublat pedeapsa din 2019

Citește și: Anamaria Prodan, mai apropiată ca niciodată de primul soț, tatăl fetelor sale, în plin divorț de Reghe: „Îl iubesc și acum pe Tibi'

Cum se simte Rona Hartner la doi ani după ce a învins cancerul


Rona Hartner se simte din ce în ce mai bine, la doi ani după ce a învins cancerul la colon. Vedeta urmează un nou tratament și își face analizele din șase în șase luni. Cântăreața a dezvăluit că starea ei de sănătate este bună și că nu se confruntă cu probleme.

Cu sănătatea sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Chiar am făcut acum niște analize noi, fac din 6 în 6 luni, și rezultatele sunt foarte bune! Nicio recidivă, nimic, sunt ok. Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la chimioterapie. Acum, având acest tratament, mă simt foarte bine, cu tonusul, cu tot. Și mă bucur că am foarte multe proiecte pe care le pregătesc în această perioadă‘, a declarat artista, pentru click.ro


Ce ritual are Rona Hartner, după ce s-a vindecat de cancer

Rona Hartner a dezvăluit și ce ritual are legat de mersul la biserică. Cântăreața merge în fiecare sfârșit de săptămână la câte un pelerinaj, la biserică unde se împărtășește, ca să înceapă ziua bine.


În fiecare weekend merg la câte un pelerinaj, practic am ritualul meu! Dimineața, la 8:30, merg la slujbă, în fiecare zi, nu există, și sâmbătă. Chiar dacă sunt foarte puțini oameni sâmbăta la biserică, este ziua Fecioarei Maria. Mă împărtășesc, apoi de la 9 am Adorație până la ora 10, după care îmi încep ziua’, a mai spus artista, pentru click.ro

„Când mă mai trezesc dimineața cu noaptea-n cap fac Adorația înainte să răsară soarele. Mă trezesc pe la 6-7 dimineața, mă duc la Adorație la ora aia și pe urmă fac doar slujba. Eu cu asta rezist la stres și la toate problemele. Mă pun în fața lui Iisus, împreună cu el, și e liniște. Așa îmi fac programul în fiecare zi!’, a adăugat Rona Hartner, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook