Cum se simte Ramona Prodea, soția lui Jorge, după operația la ochi: „Doctorul a trimis-o direct la urgență. E un miracol că...”

 Ifrim Georgiana
.

Probleme se țin lanț în familia lui Jorge. După accidentarea de la „Survivor România', artistul s-a întors în țară și a trecut printr-o operație la genunchi. Dacă asta nu era îndeajuns, Ramona Prodea, soția acestuia, a avut nevoie de îngriji medicale după ce i s-a dezlipit retina, iar Karina, fiica cântărețului din căsnicia cu Alina Laufer, are zgârciul dezlipit, după ce a primit o minge în nas. Iată cum se simt membrii familiei acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii martie, Jorge a fost operat la genunchi, ca urmare a accidentării suferite la „Survivor România'. Artistul este în proces de recuperare medicală, fiind nevoit să se deplaseze cu cârje în această perioadă. La rândul ei, Ramona Prodea, soția acestuia, a ajuns de urgență la spital și a fost supusă unei operații pentru dezlipirea de retină. La toate acestea, se mai adaugă și faptul că fiica cea mare a prezentatorului TV, Karina, are zgârciul dezlipit, după ce a primit o minge în nas, așa că Jorge spune că familia lui traversează o perioadă cel puțin „interesantă'.

jor10jor10

Jorge s-a întors din Republica Dominicană cu o ruptură de menisc și a fost operat de urgență. Vreme de cinci săptămâni, artistului i s-a interzis să își folosească piciorul, așa că se ajută de cârje pentru a se deplasa. Recent, acesta a făcut noi declarații despre starea de sănătate a soției și fiicei sale.

Citește și: Soția lui Jorge, Ramona Prodea, a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are: „Să nu aveți impresia că viața noastră e roz'

Citește și: Jorge a aflat în direct că soția lui, Ramona Prodea, voia să divorțeze de el, acum 10 ani: „Mă hotărâsem, eu nu mai pot așa'. Reacția artistului

Citește și: Cu câți bani au rămas George Simion și Ilinca Munteanu, după nuntă. Ce a decis să facă cu suma primită: „E mare nevoie de…”

Citește și: Cine este Maria Obretin din serialul „Clanul': „Eu nu am jucat fete naive nici în facultate'. E prietenă cu Anghel Damian și Lia Bugnar

Cum se simte Ramona Prodea după operația la ochi

Jorge spune că Ramona Prodea se recuperează bine după operația suferită la ochiul stâng. Medicii i-au scos bandajele, însă va mai trece puțin timp până se va vindeca complet. Se pare că soția artistului simțea că ceva este în neregulă de mai multă vreme, însă a amânat vizita la medic timp de două săptămâni.

„Da. Operația a ieșit bine. Acum două zile am fost să îi scoată bandajele. E un miracol că a găsit loc la cel mai bun doctor și așa din scurt. Simțea de vreo două săptămâni că ceva nu e în regulă. În prima fază, a crezut că e doar stresată și obosită și îi apărea o pată pe ochi seara.

De la o zi la alta creștea acea pată și am mers la un control la care doctorul a trimis-o direct la urgență. Avem o perioadă interesantă. Eu operat la genunchi, merg cu cârjele, soția operată la ochi și nu vede cu ochiul stâng, Karina are nasul spart de la o minge luată în față de la un coleg isteț. Ce să mai zic. Doar ‘Facă-se voia ta, Doamne!', a spus Jorge, potrivit ciao.ro.

„Suntem familia faultată!'

În urmă cu câteva zile, Jorge a publicat un videoclip în care a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă membrii familiei lui. Karina s-a accidentat la școală și are zgârciul dezlipit, iar Ramona Pordea a suferit o operație pentru dezlipirea de retină.

„Ce se întâmplă cu familia noastră? Soția mea, am ajuns cu ea la spital de urgență, la spital, pentru că i s-a dezlipit retina. E cu mine în mașină acum, suntem fericiți că totul a decurs foarte bine. Însă eu cu două cârje, ea cu ochiul bandajat, aia mică a noastră, Karina, acum câteva luni, a primit o minge în nas, și are zgârciul dezlipit, mă duc cu ea la ORL, deci suntem familia faultată! Să nu aveți impresia că viața noastră este roz sau că noi trăim într-o bulă sau ceva. Avem și noi, ca toată lumea, tot felul de situații!', le-a povestit Jorje urmăritorilor săi de pe Instagram.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton