Cum se simte Nicole Cherry în al doilea trimestru de sarcină. „Îmi dă viața peste cap”

 Mirea Roxana
.

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, trec prin clipe unice în așteptarea primului lor copil. Cei doi vor avea o fetiță. Artista este însărcinată în cel de-al doilea trimestru de sarcină și le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram cum se simte în această perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani și iubitul ei, Florin Popa, în vârstă de 30 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar anul acesta vor deveni și părinți pentru prima dată. Artista este însărcinată în cel de-al doilea trimestru și urmează să aducă pe lume o fetiță.

ni1ni1

Recent, Nicole Cherry le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram cum se simte în această perioadă. Vedeta spune că resimte o stare de somnolență, însă nu știe dacă este de la sarcină sau de la vremea ploioasă de afară. Totuși, Nicole Cherry tine să creadă că starea ei este influențată de vreme pentru că, în zilele anterioate, a fost foarte activă.

Citește și: Cine este Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry.Cu ce se ocupă

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că e însărcinată:„Mă susțin necondiționat'

Citește și: Răzvan Simion, atac subtil la Lidia Buble, în direct:„Eu de un an și ceva nu am probleme…'

Citește și: Narcisa Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite:„Mă mândresc cu etnia mea'

Cum se simte Nicole Cherry în al doilea trimestru de sarcină

Pe de altă parte, Nicole Cherry a mai spus că pune starea ei de somnolență și pe seama oboselii acumulate.

 „M-am trezit la 09:30 și nici măcar acum nu am reușit să mă pregătesc pentru ziua asta, să fac și eu ce trebuia să fac. Chiar nu pot astăzi. Vremea asta îmi dă viața peste cap, jur. Nu știu cum sunteți voi, cred că se trage și de la sarcină, dar și de la vremea asta. Am trecut în cel de-al doilea trimestru, vă spun pentru că am primit foarte multe întrebări. Mă rog, mi-ați spus că din cauza asta e starea de somnolență. Nu am o stare neapărat de somnolență, cât n-am chef să fac lucruri.

Asta cred că e mai mult din cauza vremii, pentru că zilele trecute am fost foarte activă, sau pur și simplu cred că am obosit și că mai am nevoie de câte o pauză', a spus vedeta pe Instagram.

Nicole Cherry s-a mutat cu Florin Popa după un an de relație

Nicole Cherry și Florin Popa s-au mutat împreună în vara anului 2019, pe când aveau un an de relație. Acomodarea a fost rapidă, iar Nicole Cherry a declarat la acel moment că Florin este sufletul ei pereche.

Ne-am acomodat foarte repede unul cu altul, nu pot să zic că au fost așa, conflicte, nu am avut și sper să ne ținem departe de ele. E foarte natural și se simte de parcă am fi de foarte mult timp împreună. Eu cred că da, că este sufletul meu pereche, dar îmi place să fiu rezervată când vine vorba de lucruri personale…îmi place să țin mai mult pentru mine, ne-a povestit vedeta în urmă cu doi ani.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton