Cum se simte Narcisa Suciu după ce a fost operată de urgență: „Medicii mi-au și spus că...”

.

Cum se simte Narcisa Suciu după ce a fost operată de urgență. La sfârșitul lunii trecute, cântăreața a fost la un pas de moarte, iar medicii au fost nevoiți să o bage de urgență în sala de operație. Weekendul trecut, aceasta a fost externată, iar artista a oferit primele declarații despre starea sa de sănătate. Iată ce declarații a făcut Narcisa Suciu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Luni, pe 18 iulie, după un weekend în care a cântat, Narcisa Suciu a mers la spital, pentru că se simțea rău și în urma unor analize a aflat de la un medic că avea șanse mari să-și piardă viața. Aceasta a explicat că a avut un apendice perforat și că a făcut septicemie. După operația ce a durat patru ore, analizele de sânge arătau foarte rău, iar artistei a început să i se facă un tratament cu „litri de antibiotice’, calmante și antiinflamatoare, cu rezultate bune. Recent externată, artista a vorbit despre starea sa de sănătate, susținând că se află, în continuare, sub supravegherea atentă a medicilor.


Cum se simte Narcisa Suciu după ce a fost operată de urgență. Cântăreața a mărturisit că se află în proces de recuperare și nu se pune problema să se întoarcă pe scenă prea curând.

Citește și: Cum arată Narcisa Suciu la 10 ani după ce a plecat din România.Artista locuiește în Finlanda și are o fiică superbă

Citește și: Narcisa Suciu, la un pas de moarte, acum 10 zile:'M-au băgat direct în operație ca să mă salveze'/ Ce a pățit și cum se simte acum


Citește și: Marcel Iureș a împlinit 71 de ani!Detalii neștiute despre soția și fiul actorului

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Doru Todoruț:'Ne simțim bine unul cu celălalt'

Cum se simte Narcisa Suciu după ce a fost operată de urgență

Cântăreața a fost externată și, în prezent, susține că se simte mai bine. Timp de zece zile, aceasta a fost internată în spital și susține că a trecut printr-o situație medicală foarte „delicată’.


„Am părăsit spitalul în weekendul care a trecut. Încă mă resimt, dar e cu totul altceva, totuși. Nu mulți ar fi scăpat din povestea prin care am trecut. De altfel, medicii mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată. Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil. Poate pe mulți alții într-o situație similară nu i-ar fi ajutat!’, a declarat Narcisa Suciu pentru impact.ro.


„Nu se pune problema să mai cânt’

În legătură cu planurile de viitor, artista a precizat că se va concentra pe procesul de recuperare, motiv pentru care nu va mai urca pe scenă și nu se va întoarce în Finlanda. De mai bine de 10 ani, Narcisa Suciu locuiește în țara nordică alături de soțul ei și fiica lor.

Din cauza problemelor de sănătate, artista a susținut că, cel puțin câteva săptămâni, va rămâne în București.

„Nu se pune problema să mai cânt sau altceva. Nici să mă întorc în Finlanda nu e cazul acum. Voi rămâne la București încă câteva săptămâni, cel mai probabil. (…)


Nimeni nu va ști prin ce-am trecut în acea duminică de iulie. Nici eu, până astăzi, nu știu cum am reușit să urc pe scenă și să cânt în starea în care mă aflam!’, a adăugat ea potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook