Cum se simte Mioara Roman, după ultimul consult. Oana Roman, despre starea ei de sănătate: "Mă lasă puterile"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătare a mamei sale, după ultimul consult. Mioara Roman a ajuns iar la medic, după un an extrem de greu, în care a fost de multe ori internată și s-a confruntat cu momente grele. Totuși, Oana Roman este fericită că mama ei face Sărbătorile acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Oana Roman și-a dus mama la medic, de urgență, pentru că Mioarei Roman i se umflaseră foarte rău picioarele și s-a speriat îngrozitor. Din fericire, după o serie de investigații, medicii au decis că nu e nimic grav și Mioara Roman poate petrece Crăciunul acasă, alături de familie.

177499841_306988167700180_5707995328781276975_n_83104900_45607800177499841_306988167700180_5707995328781276975_n_83104900_45607800

Și pentru că și această ultimă experiență s-a terminat cu bine și medicul este optimist în privința stării de sănătate a Mioarei Roman, Oana și-a dus mama la coafor, s-o răsfețe puțin, având în vedere anul greu pe care l-a îndurat.

E mai bine, astăzi am fost cu ea la coafor, pentru că trebuia să o duc săptămâna trecută, dar nu am apucat, pentru că nu s-a simțit bine. A fost greu, pentru că a fost foarte aglomerat, ea obosește foarte repede.

I-au făcut analize, au îngrijit-o și s-au ocupat de ea exemplar, i-au schimbat puțin tratamentul, însă vârsta își spune cuvântul la un moment dat, eu fac tot ce pot ca ea să fie cât mai bine îngrijită', a declarat Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV, informează Cancan.

Citește și: Victor Slav este un familist convins! Ce spune despre o nouă căsnicie:„Am ajuns la vârsta la care știu foarte clar ce vreau’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al Angelei Rusu.Artista l-a amenajat în stil clasic

Citește și: Reghe, prima reacție despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud:’Nu i-aș face așa ceva’

Cum se simte Mioara Roman, după ultimul consult

Pentru că trebuie să facă slalom între casă, proiecte și mama sa, Mioara fiind de câteva luni bune internată într-o clinică de recuperare, Oana Roman recunoaște că a ajuns la epuizare.

Norocul ei este chiar Marius Elisei, tatăl fetiței sale, care nu se dă înapoi de la nimic și care este mâna sa dreaptă în toate afacerile și proictele pe care le au.

Îmi este foarte greu, pentru că trebuie să mă duc să o văd și pe ea, trebuie să o duc și pe Iza la școală. Mai mă ajută și Marius, facem cu rândul. Iza trebuie luată de la after, dusă la tenis în anumite zile.

Eu am și poze de făcut, filmări pentru diverse campanii, postări pentru site.

Marius trebuie să urce produsele pe site, să facă și colete, trebuie să avem grijă și de casă. Suntem într-o nebunie continuă, iar în ultima vreme a fost un trafic infernal, efectiv am obosit atât de tare, încât simt că mă lasă puterile', a mai spus Oana Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton