Cum se simte Mioara Roman după ce a ajuns de urgență la spital. Oana Roman: „Am putut pleca liniștită”

.

Cum se simte Mioara Roman după ce a ajuns de urgență la spital. În urmă cu câteva zile, mama Oanei Roman a fost internată de urgență pentru că a căzut în urma pierderii echilibrului. În ultima vreme, probleme de sănătate ale acesteia s-au agravat, fiind diagnosticată cu sindromul Parkinsonian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


După această perioadă dificilă, Oana Roman a decis să plece în vacanță cu fiica ei, Isabela. Înainte de a pleca, aceasta s-a asigurat că mama sa este lăsată pe mâini bune. Aceasta a susținut că starea de sănătate a Mioarei Roman s-a ameliorat și urmează să fie transferată la o altă unitate medicală. În perioada cât Oana Roman se va afla în vacanță, sora acesteia, Catinca Roman, va fi cea care va avea grijă de mama lor.

Cum se simte Mioara Roman după ce a ajuns de urgență la spital. În cursul zilei de sâmbătă, mama Oanei Roman a ajuns la spital după ce și-a pierdut echilibrul și s-a împiedicat, lovindu-se puternic. În următoarea perioadă, aceasta va trece printr-un proces de recuperare și va rămâne sub supravegherea medicilor.


Citește și: De ce boală suferă Mioara Roman, de fapt:'A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea…'

Citește și: Cum arată Mioara Roman, după ce a fost externată din spital:’E super în formă’

Citește și: Ce spune Simona Gherghe despre serviciul all-inclusive din Turcia:„Am venit cu destul de multe îndoieli’

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica. Cine va locui cu ea:„Mă simt în siguranță’

Cum se simte Mioara Roman după ce a ajuns de urgență la spital


Pe rețelele de socializare, Oana Roman a oferit lămuriri privind starea de sănătate a mamei sale. În perioada cât aceasta va fi plecată în vacanță, Catinca Roman va fi alături de mama lor.

„Primesc foarte multe mesaje și întrebări despre mama. Eu am reușit să plec aseară pentru că pe zi am reușit să organizez ce trebuie pentru ea, iar aseară s-a întors Catinca la București, de azi a preluat ea „ștafeta', ca să spun așa.

Catinca a fost azi la mama, a vorbit cu doctorii, a vorbit cu cei de acolo de la centru pentru a organiza tot ce trebuie pentru externarea mamei și fiind Catinca la București am putut pleca liniștită’, a declarat Oana Roman.


„E totul sub control’

După ce Mioara Roman a ajuns, din nou, pe mâna medicilor, fiica acesteia a oferit primele declarații despre starea sa actuală. În urma evenimentului de sâmbătă, se pare că aceasta se recuperează, iar situația este sub control.


Oana Roman a susținut că mama sa a fost diagnosticată greșit, pentru o lungă perioadă de timp, cu Parkinson. Din acest motiv, fosta soție a lui Petre Roman a primit tratament greșit, care i-a agravat atunci starea de sănătate. Mioara Roman suferă de sindromul Parkinsonian, o ‘rudă a cruntei maladii Parkinson.

„E ok, e totul sub control. A fost destul de nasol, dar acum e totul sub control. Este ok, e super bine îngrijită. Este Oana acolo. Mâine o să vin eu. Sunt plecată din București’, a declarat Catinca Roman potrivit spynews.ro.