Cum se simte Leon, fiul lui Kamara, după ultima operație: "A început să facă pași!"

 Dumba Gabriela
.

Micuțul Leon, fiul lui Kamara, a trecut printr-o nouă operație și, din fericire, există semne că toate eforturile făcute până acum dă roade. Kamara spune că băiețelul nu a trecut degeaba prin atâtea chinuri și încep să se vadă schimbări în bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică, o formă gravă de paralizie cerebrală, fiul lui Kamara a trecut prin numeroase operații până la cei șapte ani ai săi.

copil_kamara_41834300copil_kamara_41834300

Invitat la Star Matinal de la Antena Stars, Kamara a vorbit despre starea de sănătate a fiului său, Leon. Se pare că după ultima intervenție chirurgicală suferită, micuțul începe să se simtă mai bine și deja se văd progresele.

„Am fost două săptămâni la Timișoara unde facem recuperări intensiv. Vin și specialiști din alte țări: din Spania, Republica Moldova, Ucraina. Vin să facă tratamente specifice cu el. I-au întins mai bine picioarele, a început să facă și pași susținuți. Am și postat un filmuleț cu el când a făcut de două ori și a zis că mai vrea încă o dată. Toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului își arată roadele pe parte cognitivă', a spus Kamara la Antena Stars.

Citește și:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație: „Ajunsesem să nu mai funcționăm”

Ce pensie are Mihai Tatulici după 5 decenii în TV. La 70 de ani, s-a apucat de școală!

Cântăreaţa Sophie a murit în casa ei din Atena! Avea 34 de ani și colaborase cu Madonna și Lady Gaga

Urmează încă o operație pentru Leon

Leon urmează să mai treacă printr-o intervenție chirurgicală, iar Kamara tratează totul cu optimism, așa cum a făcut întotdeauna.

„Deocamdată așteptăm să vină în martie doctorul care l-a operat. Trebuia să vină în decemebrie, dar, din păcate, nu a putut să vină cu toată zarva asta cu pandemia. Vom pleca din nou la Timișoara unde va veni și osteopatul care are grijă de Leon. Îl vor examina și ne vor spune dacă urmează o altă operație, cum era prevăzută în mai sau dacă ea poate să mai aștepte. În luna martie vom ști care e următorul pas', a adăugat Kamara.

Kamara a povestit în urmă cu ceva timp felul în care fiul său a dezvoltat paralizia cerebrală:

„Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare.

Leon a făcut și transplant cu celule stem

În 2019, Leon a trecut și printr-un transplant cu celule stem, în Turcia.

Din punct de vedere cognitiv este din ce în ce mai bine, este foarte atent la tot ce se întâmplă în jurul lui, comunică foarte bine, la kinetoterapie lucrează mult mai bine de atunci și drept urmare face progrese, unul dintre ele fiind acela că s-a ridicat și în fund singur.  

Se mișcă mult mai repede și când e vorba să se târască în patru labe, sunt semne bune din partea tuturor terapeuților lui care spun că tot ce facem îl ajută enorm. Intervențiile cu celulele stem l-au făcut mult mai comunicativ și mai deschis la progrese.  Continuăm să facem la București kinetoterapie, ergoterapie, a terminat injecțiile pe care le-a făcut timp de 3 luni, un tratament special, urmează  apoi în septembrie ce-a de-a 6-a intervenție și apoi o alungire de mușchi’, spunea Kamara atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton