Cum se simte Daniela Crudu. Tatăl ei oferă noi informații: "Toate merg spre..."

 Cica Cristina
.

Daniela Crudu se recuperează în casa tatălui, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Tatăl ei vine cu noi informații despre starea de sănătate a fostei asistente TV.

Daniela-Crudu-1-5Daniela-Crudu-1-5

Nelu Crudu a povestit la Star Matinal detalii cu privire la starea de sănătate a fiicei sale, ținând să precizeze că starea sa nu este atțt de gravă, scrie spynews.ro.

Citește și: Daniela Crudu, mărturisiri cutremurătoare după ce a fost bătută de iubit: 'Dacă nu fugeam, mă omora'

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface.„, a declarat tatăl brunetei.

Daniela Crudu a trecut prin momente șocante în acest weekend, după ce a fost bătută de partner. Ea a fost chiar nevoită să alerge desculță prin zăpadă pentru a scăpa de mânia iubitului croat.

Citește și: Daniela Crudu, decizie de ultimă oră după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Fanii sunt contrariați

În urma informațiile apărute în presă, iubitul Danielei Crudu ar fi bătut-o din cauza banilor, însă Ana, sora Danielei Crudu, a venit cu o altă versiune. A menționat că motivul pentru care s-ar fi ajuns la bătaie ar fi fost gelozia.

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele. (…) Ea spune că nu ştie de ce. Probabil, şi eu aşa sunt sigură, din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!’, a declarat Ana Crudu.

Citește și: Filmul complet al episodului în care Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit. Motivul de la care a început întreg scandalul

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton