Cum se simte Andreea Bălan la 48 de ore de când a făcut stop cardio-respirator. Tatăl ei a vizitat-o: „Vorbeşte şi e aşa cum o ştim noi!”

.

Veşti bune despre Andreea Bălan. La mai puţin de 48 de ore de când a făcut stop cardio-respirator, cântăreaţa se simte bine şi continuă recuperarea. Tatăl artistei, Săndel Bălan, a declarat pentru VIVA! că a reuşit să o viziteze în această dimineaţă, însă regretă că încă nu a văzut-o pe Clara Maria, cea de-a doua nepoţică.

 


Săndel Bălan face lumină în privinţa stării de sănătate a fiicei sale şi infirmă zvonurile care planează în acest caz. Potrivit acestuia, Andreea vorbeşte şi nu se află într-o stare gravă, cum susţin gurile rele.

„ Am reușit să vorbesc cu ea, pe la ora 7.00 și este bine. Slavă Domnului că este bine! Andreea este ok, vorbește și sunt sigur că se va recupera total. Este așa cum o știm noi, mulțumesc lui Dumnezeu!’, ne-a spus tatăl Andreei Bălan.

Încă nu şi-a văzut nepoţica


Foarte multă agitaţie în jurul cântăreţei, care luni seară a fost la un pas de moarte. Este un artist iubit, toată lumea vrea să ştie cum se simte, însă tatăl ei a spus pentru VIVA! că această situaţie nu face bine nimănui şi Andreea are acum nevoie de discreţie mai mult decât oricând.
Săndel Bălan nu a reuşit să-şi vadă cea de-a doua nepoţică, tocmai din cauza zarvei create în jurul familiei sale.
„Este nebunie momentan. Nu am apucat să vad fetița, nici măcar în fotografii, dar sper că voi reuși cât de curând să-mi întâlnesc nepoțica’, ne-a spus tatăl Andreei.