Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a ajuns de urgență la spital. Actorul este internat la ATI

.

Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a ajuns de urgență la spital. La sfârșitul săptămânii trecute, îndrăgitul actor s-a simțit rău, iar oamenii de la azilul în care stă s-au îngrijorat și au chemat salvarea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


În acest weekend, celebrul actor a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău. Reprezentanții azilului în care era internat au chemat, de urgență, Salvarea, iar Alexandru Arșinel a fost transportat la spital, unde a fost stabilizat. Încă de la începutul anului 2022, actorul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Din 2017, acesta are montat un stent pe artera interventriculară anterioră a inimii, una intre arterele mari din zona cardiacă.

Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a ajuns de urgență la spital. În prezent, actorul este internat la ATI și se află sub atenta supraveghere a medicilor.


Citește și: Ce spun copiii lui Alexandru Arșinel despre starea de sănătate a actorului, după ce a fost internat:'Acum, tata se simte…'

Citește și: Alexandru Arșinel, de urgență la spital, din cauza problemelor de sănătate:„Asistentele au descoperit că maestrul…’

Citește și: Deliric a împlinit 40 de ani.Ce urare emoționantă i-a făcut Inna: „Te iubesc'

Citește și: Florin Salam a fost externat din spital.Roxana Dobre a dezvăluit cum se simte acum artistul

Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a ajuns de urgență la spital


Se pare că actorul ar fi fost diagnosticat cu o infecție nasocomială, însă starea de sănătate a acestuia este stabilă.

Alexandru Arșinel se află internat într-un cămin de bătrâni de lângă București, unde beneficiază de tratament pentru escarele de pe picioare. Pentru că se simțea rău, actorul a fost transportat, în acest weekend, la spital.

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia dânsului și toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat, au declarat persoane din anturajul maestrului potrivit cancan.ro.


„Nu am mai vorbit cu el de două luni’

Mai mulți angajați din cadrul teatrului „Constantin Tănase’ au susținut că nu au mai putut lua legătura cu Alexandru Arșinel de două luni. Se pare că telefonul acestuia ar fi fost luat de fiii săi.


„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului’, au dezvăluit angajații teatrului de revistă, scrie cancan.ro.

Sursa foto: Arhivă Viva!