Cum se simte Adelina Pestrițu, la 10 zile de când a anunțat că are coronavirus. Prietenul ei rupe tăcerea

.

Adelina Petrițu anunța cu circa 10 zile în urmă că are coronavirus. A oferit detalii despre starea sa de sănătate în primele zile, însă a apoi a dispărut de pe rețelele de socializare. Prietenul ei, Adrian Perjovschi, rupe tăcerea și spune cum se mai simte vedeta în aceste momente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a dispărut de zile bune de pe rețelele de socializare și mulți se întreabă cum se mai simte, de fapt, vedeta. S-au căutat tot felul de explicații pentru a se justifica lipsa sa de pe rețelele de socializare, mai ales ținând cont de numărul mare de fani și s-a ajuns chiar la concluzia că starea vedetei s-ar fi putut agrava în ultima perioadă.


Din fericire, nu a fost vorba despre așa ceva. Cel puțin asta reiese din spusele bunului ei prieten, hairstylistul Adrian Perjovschi.

Citește și: Dana Săvuică, primele declarații despre iubitul misterios:„Ne știm de vreo 30 de ani, dar…’ / Se mărită, din nou, la 50 de ani?


Prietenul Adelinei a rupt tăcerea și a declarat la Măruță că vedeta se simte bine acum. Cei doi au păstrat legătura în permanență, iar bruneta nu întâmpină probleme majore: „Da, e bine. Am vorbit în fiecare zi cu ea la telefon și e bine, a precizat el.

De asemenea, prietenul său și-a exprimat regretul că buna lui amică nu i-a putut fi alături la un eveniment pe care l-a găzduit.

Citește și: Motivul pentru care Connect-R a ajuns la spital de mai multe ori:„Nu cred că realizați cât stres…’


Adelina Pestrițu, testată pozitiv cu noul coronavirus

Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar anunțul a fost făcut în miez de noapte, chiar de către vedetă pe rețelele de socializare, cu lacrimi în ochi.

Adelina și-a dat seama că ceva nu este în regulă, după ce a mâncat o ciocolată și a sesizat că nu are gust. Vedeta a rămas fără gust și fără miros, motiv pentru care a decis să se testeze pentru coronavirus: „Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. Înainte să intru în starea de panică am zis să-mi dau singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus o două lingurițe de miere și mi-am dat seama că îmi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care îl aveam și aveam aceeași senzație„.


Citește și: George Burcea, replică acidă pentru Andreea Bălan:„Mai bine aș avea buze care nu pot vorbi, decât o inimă care nu poate iubi’

Din păcate, testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv, iar Adelina Pestrițu s-a prezentat de urgență la spital.

„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent, a spus Adelina Pestriţu.


Citește și: Simona de la Puterea Dragostei închide gura lumii și arată dovada că este virgină:„Nici nu ar fi putut fi altfel!’

Citește și: Bianca Drăgușanu a înlocuit un milionar cu altul!Cu cine s-a cuplat la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi


Vedeta a ținut să precizeze că a contractat virusul de la o persoană care era deja infectată, însă nu a știut acest lucru.

‘Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid.
Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am
mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate
este deocamdată bună
, a declarat Adelina.

Mulți au acuzat-o, însă, că nu ar fi luat virusul, ba chiar că ar fi fost plătită să spună că îl are. Vedeta a încercat să lămurească totul în prima zi pe rețelele sociale, iar apoi s-a retras o perioadă de pe rețelele de socializare fără să mai posteze nimic.