Cum se simte Adda, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. A postat imagini cu pielea ei: „Sunt încă în celule, dar…”

 Dumba Gabriela
.

Cum se simte Adda, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. Ultimii doi ani au fost foarte grei pentru Adda! Cântăreața a avut mari probleme de sănătate, care inițial ar fi fost ignorate de medici și acum Adda reamintește de câte ori i s-a spus că totul este în mintea ei, când ea se simțea rău. Artista își ține fanii la curent cu starea sa de sănătate și a dezvăluit cum se simte acum, după tratamentul corect pentru Lyme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum se simte Adda, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. În urmă cu doar câteva luni, Adda anunța că se retrage din viața publică pentru o perioadă, din cauza problemelor de sănătate și a diagnosticului greșit pe care l-a primit din partea medicilor. Cânăreața fusese informată că suferă de dermografism, dar ulterior, aceasta a aflat că, de fapt, are boala Lyme.

23-123-1

Cum se simte Adda, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme

Acum mai bine de un an, Adda făcea analize peste analize și consulta medici din mai multe specializări, în disperarea de a afla cauzele reacțiilor sale alergice de la nivelul pielii. Inițial a fost diagnosticată cu dermografism și chiar trimisă la Psiholog pe motiv că își imaginează anumite simptome.

Cu greu, a găsit o echipă de medici care i-au pus diagnosticul corect.

De fapt, Adda are Lyme și Bartonella, două afecțiuni foarte periculoase, care încă îi dau mari bătăi de cap. În tot acest timp, cântăreața a urmat un tratament care se pare că a dat roade.

„Trăiesc o perioadă cel puțin interesantă. M-a schimbat radical, din toate punctele de vedere. Nu mai știu cine e fata de dinainte de Octombrie 2020. Dar cred că, totuși, cea de acum îmi place mai mult. Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCTIONEAZAAAAA! Simptomele s-au redus 70%.

Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo. Vreau să fac niște mulțumiri. Mulțumesc Dr Rareș Simu, om frumos.

Singurul și PRIMUL care mi-a spus că nu-s nebună și să mă testez de Lyme. Singurul care mi-a spus că toate diagnosticele anterioare au fost false. A stat câteva seri la rând cu mine în telefon și m-a liniștit pentru că eram extrem de speriată după ce am ieșit pozitiv', a scris Adda, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cum arată Raluca Pastramă, la trei zile după ce a născut.Imagini emoționante cu micuța Maryam

Citește și: Cum se înțeleg Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la

Cui mulțumește Adda pentru îmbunătățirea stării sale de sănătate

Adda a ținut să le mulțumească câtorva persoane publice care au susţinut-o în perioadă dificilă pe care a traversat-o.

„Multumesc Diana Munteanu pentru toate telefoanele si agitatia din zilele în care aveam mare nevoie. Mulțumesc Elena Gheorghe pentru ca mi-ai amintit câtă putere e în interiorul meu în zilele în care nu puteam să accept diagnosticul.

Mulțumesc Codin Maticiuc pentru implicare la secundă. MULȚUMESC Dr Bogdan Cristian Ion, om minunat pentru că mă tratezi corect și îmi dai încredere că va fi bine.

MULȚUMESC Dr Ana Maria Dinu că ești aici mereu, la orice ora din zi și îmi răspunzi la toate întrebările, unele venite de pe alte planete. Mulțumesc Camelia Pop cel mai tare nutriționist din galaxie, om bun și prietena, pentru ca m-ai ținut în viață datorită alimentației atunci când medicii făceau ping pong cu mine.

ÎȚI DATOREZ un an jumătate din viață. Mulțumesc Alina, pentru ca ma intrebi aproape zilnic cum ma simt si imi explici pas cu pas la ce sa ma astept in lupta asta. Mulțumesc Simina că m-ai scos din casă și am râs ca proastele ore întregi. Mulțumesc familiei pentru grija, iubire, răsfăț.

Mulțumesc prietenilor care au rămas dezinteresat pentru omul Ada, atunci când Adda a căzut în hău si nu se mai ridica. Multumesc, Doamne Doamne ca m-ai cautat si m-ai gasit, când eu am uitat să vorbesc cu Tine. Mulțumesc, dragă muzică pentru că îmi hrănești sufletul! Alexuțu meu și Cătălin…voi sunteți PUTEREA MEA! Fără voi… nu ar mai fi nimic!

Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr. Îmi pregătesc buca și psihicu!', a mai scris Adda, pe rețeaua socială.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton