Cum se pregătea Dani Oțil pentru prima zi de școală, pe vremea când era elev: „Nu știu ce uram mai mult”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se pregătea Dani Oțil pentru prima zi de școală, pe vremea când era elev. În pragul festivităților de deschidere a anului școlar, prezentatorul a transmis un mesaj părinților și elevilor. Acesta își amintește de perioada în care era elev și a povestit cum decurgeau pregătirile pentru noul an școlar. Iată ce a declarat Dani Oțil!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Prezentatorul de la „Neatza cu Razvan și Dani' se bucură de o carieră de succes și de o familie împlinită. În cadrul emisiunii pe care o moderează, dar și pe rețelele de socializare, acesta obișnuiește să povestească diferite experiențe din viața sa personală, în stilul său umoristic. Cu ocazia începerii noului an școlar, aceasta le-a dezvăluit fanilor săi cum decurgeau pregătirile pentru acest eveniment, pe vremea când era elev. Mai mult, Dani Oțil a susținut că făcea parte din categoria celor care „urau' școala.

otil-1-1otil-1-1

Cum se pregătea Dani Oțil pentru prima zi de școală, pe vremea când era elev. Anul acesta, prezentatorul a retrăit „amărăciunea' zilei de dinaintea începerii anului școlar.

Citește și: Răzvan Simion, despre prietenia de 38 de ani cu Dani Oțil:„Nu am stat certați niciodată. Micile dispute au fost doar pentru…' / EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a ajuns la spital. Ce problemă i-au descoperit medicii:„Am mai aflat că are și…'

Citește și: Paul Diaconescu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a suferit o operație foarte grea:”Am avut o tumoră de 5 centimetri”

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală.Prima Doamnă României a devenit dirigintă pentru o nouă generație de boboci

Cum se pregătea Dani Oțil pentru prima zi de școală, pe vremea când era elev

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a povestit că obișnuia să-și petreacă verile la țară. Înainte de începerea anului școlar, acesta se întorcea acasă și se pregătea pentru întoarcerea pe băncile școlii.

 „Condoleanțe părinților și copiilor! Ieri mi-am adus aminte că duminica ne aduceau de la țară, așa se termina vacanța de vară, cu o venire de la țară.

Trei rânduri de piele dădeam jos, că dacă participam la toate activitățile de grădinărit…Eram la coadă la rând la baie.

Ieri am retrăit amărăciunea aia de duminică seară. Uram școala! Între școală și muncă azi, nu știu ce uram mai mult', a declarat prezentatorul TV în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, citat de spynews.ro.

Prezentatorul retrăiește perioada când era elev

Dani Oțil a trecut prin mai multe peripeții în anii de școală. Deși susține că ura școala, la fiecare sfârșit de an, prezentatorul lua mențiunea 1. În cadrul emisiunii pe care o prezintă, acesta a povestit că, pe vremea când era elev,  părăsit sala de curs pentru a se juca cu ceilalți elevi din curtea școlii.

„Am fost mențiunea 1 toată tineretea mea, copilăria mea. Adica am fost primul după locul trei, sau cum imi mai zicea mie profesoara, mentiunea specială”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său

Pe rețelele de socializare, Dani Oțil a publicat o fotografie cu fiul său, alături de un mesaj emoționant. Deși Tiago nu a împlinit încă un an, prezentatorul se gândește deja la ziua când acesta va împlini 20 de ani.

„Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani sa fim siguri ca ma mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o sa ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început sa îi sun pe ai mei mai rar. Si tot mai rar… Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată.

Eu nu o sa te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară sa refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt…io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper sa îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticla. Pana pe 2042…’, a scris Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton