Cum se menține Oana Sîrbu în formă, la 54 de ani: „Contează foarte tare...”

.

Cum se menține Oana Sîrbu în formă, la 54 de ani. Este una dintre cele mai frumoase actrițe din România și a dezvăluit secretele care o ajută să surprindă prin fiecare apariție. Deși a mărturisit că se bucură de genele moștenite de la „oameni supli și longevivi', Oana Sîrbu acordă o atenție deosebită mișcării fizice și alimentației.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


De-a lungul carierei, actrița din fimul Liceenii a fost recunoscută pentru talentul său, dar și pentru frumusețea incontestabilă. Aceasta a mărturisit că nu face prea multe sacrificii, însă a adoptat câteva schimbări în ceea ce privesc alimentația, programul de odihnă și sportul. Într-un interviu recent, aceasta a declarat că, pe lângă toate aceste lucruri, pune preț și pe momentele de relaxare și răsfăț. Iată ce declarații a făcut Oana Sîrbu!

Cum se menține Oana Sîrbu în formă, la 54 de ani. Prin fiecare apariție a sa, îndrăgita actriță și-a surprins fanii. Aceasta are o talie de invidiat, iar ridurile abia și-au făcut apariția pe chipul său.


Citește și: Cum arată Oana Sîrbu, la 54 de ani.Artista și-a surprins fanii prin ultima sa apariție

Citește și: Ștefan Bănică, Oana Sîrbu și Tudor Petruț s-au revăzut la 35 de ani după „Liceenii’:„S-a strigat catalogul’

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc și au făcut deja planul de nuntă:„Sunt următoarea mireasă’

Citește și: Mircea Geoană pregătește o petrecere de logondă pentru fiica sa.Ce invitați se află pe listă

Cum se menține Oana Sîrbu în formă, la 54 de ani


Oana Sîrbu a mărturisit că frumusețea nu constă doar în aspectul fizic, ci și în echilibrul pe plan spiritual. Din acest motiv, este atentă la programul de odihnă și își acordă timp pentru micile pasiuni și pentru relaxare.

„Nu știu ce să spun… Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților și rudelor mele foarte apropiate, care mi-au dat acest ceva despre care vorbiți voi. Nu cred că e vorba doar despre latura asta fizică, doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire în ultimii ani. Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat. Trebuie să avem grijă cum ne odihnim, cum ne răsfățăm, cum ne relaxăm’, a spus actrița potrivit fanatik.ro.


Ce pasiuni are îndrăgita actriță

Oana Sîrbu a declarat că își găsește liniștea în muzică. În fiecare dimineață, aceasta face 20 de minute de stretching pentru a avea energie pe durata întregii zile. Când vine vorba de îngrijirea pielii, aceasta a mărturisit că folosește numai creme de calitate și se ferește de razele soarelui.


Totodată, actrița a mărturisit că este adepta fructelor și legumelor, în detrimentul cărnii, pe care o consumă rar. În mai multe rânduri, aceasta a spus că nu crede în înfometare și că regimul său alimentar este unul armonios.

„Mănânc fructe, în general, prefer fructele de pădure cu nuci şi migdale. Mai amestec câte un iaurt, beau o cafea cu lapte, o cană mare pe care o prelungesc până spre prânz. La prânz, paste sau orez cu ciuperci. Într-adevăr, nu prea îmi place să mănânc carne, dar nu sunt vegană. Încerc să mănânc legume, fructe, orez, paste integrale şi ciocolată neagră. Seara mai mănânc brânză şi peşte’, a declarat ea, acum câțiva ani, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook