Cum se menține Nea Mărin în formă la vârsta de 64 de ani. Are o regulă de la care nu se abate niciodată: ”În urmă cu 25 de ani am decis să...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se menține Nea Mărin în formă la vârstă de 64 de ani. Are o regulă de la care nu se abate niciodată. Nu mai este un secret pentru nimeni cine este Nea Marin, asta fiindcă de-a lungul anilor a cucerit pe toată lumea prin emisiunile sale. A câștigat aprecierea și simpatia publicului larg și ce-i drept nu sunt deloc puțini cei care se întreabă de unde are atât de multă energie la vârsta sa, dar și cum reușește să se mențină întotdeauna. Ei bine, fără a lăsa loc de interpretări, Nea Mărin a explicat cum arată o zi din viața lui, dar și ce pune pe masă la mic dejun, prânz și cină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nea Mărin se menține într-o formă fizică excelentă la cei 64 de ani pe care-i are. Ce-i drept, vârsta pare a fi doar un număr pentru el. Este extrem de activ și are un program bine stabilit. De asemenea, are și o regulă de la care nu se abate de mai bine de 25 de ani. Puțini sunt cei care pot renunța la așa ceva atât de mult timp, însă el este dovada că orice îți propui se poate realiza.

nea-marin-7nea-marin-7

Nea Mărin are, în continuare, mari performanțe, când vine vorba de dans, având, de cele mai mult ori, mult mai multă energie decât au vedetele din cadrul emisiunii sale. De fiecare dată când apare pe micile ecrane este cu zâmbetul pe buze și plin de viață. Într-adevăr, este un bărbat împlinit care a intrat în rolul de bunic, unde se descurcă foarte bine, însă succesul său pe plan profesional este în continuare unul răsunător.

Citește și: Nea Mărin se pensionează, la 65 de ani: „Nu o să mă opresc din toată activitatea'

Citește și: Nea Mărin a fost taximetrist ca să-și poată crește fetele

Citește și: Maria Iordănescu va avea o fetiță: 'Sunt mai mult decât fericită…'

Citește și: 'Ideea de căsătorie și de copii mi se pare forțată'. Ce părere are Andreea Esca despre relația fiicei ei, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Cum se menține Nea Mărin în formă la vârstă de 64 de ani

Nea Mărin știe cum să se mențină în formă! La vârsta de 64 de ani, artistul are un program bine stabilit și respectă totul cu mare atenție în fiecare zi. Ce-i drept, și viața de artist și dansator profesionist îl ajută să se bucure de o siluetă ca la carte. Cu toate astea, mulți se întreabă însă care este secretul său, iar acesta nu a mai ezitat și a dezvăluit cum arată o zi din viața lui pas cu pas.

„Am un program foarte frumos pe care mi l-am făcut. Îmi e drag de el. În primul rând, dimineața mă trezesc mănânc micul dejun. O roșie, un ardei, un castravete, o brânză. Îmi iau nepoții și ii duc la școală. După care mă duc la bazin și înot 40 de minute. Fac gimnastică în apă 40 de minute. După care vin acasă. Mănânc un măr copt cu biscuite.

După, îmi iau bicicleta. Mă duc să mă plimb un pic prin parcul IOR. Vin acasă. Mănânc de prânz. Mă odihnesc 40 de minute, o oră. Îmi reiau activitatea de bunic. Dacă nu, îmi fac de lucru prin curte.', a declarat Nea Mărin în exclusivitate pentru Antena Stars.

Nea Mărin are o regulă de la care nu se abate niciodată

Ei bine, nu doar programul său alimentar foarte bine echilibrat îl ajută să se mențină în formă. Pe lângă asta, Nea Mărin face foarte mult sport, însă are și o regulă de la care nu se abate niciodată. În urmă cu aproximativ 25 de ani, pe când avea vârsta de 40 de ani, a renunțat definitiv la a mai mânca carne de porc. Nici măcar la evenimente sau atunci când merge în vizită la cineva, artistul nu trece peste regula pe care o are de atât de mulți ani.

Referitor la mâncare, într-adevăr, la vârsta de 40 de ani, în urmă cu aproape 25 de ani am luat hotărârea să nu mai mănânc carne de porc.', a mai spus acesta.

Nea Mărin se pensionează, la 65 de ani

În urmă cu scurt timp, într-un interviu pentru Antena Stars, coregraful a mărturisit că au mai rămas câteva luni până se va retrage din activitate. Acesta și-a propus să petreacă mai mult timp cu nepoții săi. De asemenea, pe măsură ce stă cu ei are grijă să-l învețe din tainele pe care le știu. Mai concret, a precizat că i-ar plăcea să-i vadă profesori de dans într-o zi.

„Am un program foarte frumos pe care mi l-am făcut și îmi e drag de el. Îmi dedic anii aceștia frumoși, la vârsta aceasta, că mai am câteva luni și ies la pensie, nepoților. Toate ziua îmi place să fiu cu ei. Să îi duc. Să îi aduc. Să mă duc cu ei la dans. În viitorul foarte apropiat mi-am propus să îi fac și pe ei profesori de dans. Să le dau câte o grupă și Anei și lui Darius.

De abia așteptam și eu să ies la pensie. Ca orice om, aștept pensia. De abia aștept să văd că scrie acolo „pensionar’. Eu muncesc mai mult ca înainte. Nu o să mă opresc eu din toată activitatea mea că scrie „pensionar’, la 65 de ani.’, a declarat Nea Mărin în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton