Cum se menține în formă Lidia Buble după ce a slăbit 10 kilograme

.

În timp, Lidia Buble a slăbit în jur de 10 kilograme, și nu pentru că ar fi avut mare nevoie, ci pentru că, spune ea, televizorul îngrașă. Iată cum se menține în formă artista!

De când s-a lansat, Lidia Buble a trecut prin mai multe schimbări, începând cu stilul vestimentar, lungimea părului, dar și din punct de vedere al siluetei, trupul artistei fiind acum vizibil tonificat și mult mai suplu. „Am slăbit pentru că televizorul îngrașă și atunci am fost oarecum obligată să slăbesc. Am dat jos 10 kilograme sau chiar mai mult, printr-o alimentație sănătoasă și mult sport', spunea artista la finele anului trecut.


Artista nu sare niciodată peste cea mai importantă masă a zilei!

Spre deosebire de cele care apelează la cure de slăbire rapide, care, din păcate, produc efectul yo-yo, kilogramele revenind în viteză, Lidia a ales un regim de viață sănătos și o alimentație echilibrată pe termen lung: „Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne', a completat artista.


Lidia Buble merge la sală de 5 ori pe săptămână.

Lidia merge la sală de 5 ori pe săptămână

Care este secretul siluetei sale de invidiat de azi? Nimic mai simplu – mișcarea! Sportul nu te ajută neapărat să slăbești, asta o poate confirma orice nutriționist, însă te ajută să păstrezi ceea ce ai dobândit prin intermediul dietei. Mai mult, mișcarea este extrem de importantă, mai ales când ai dat jos un număr mai mare de kilograme, pentru că doar așa poți reuși să ai o siluetă bine definită.


„Am început să fac mult mai mult sport decât făceam înainte şi m-am conturat foarte bine. De slăbit, foarte puţin în kilograme. Mai mult în centimetri, dar nu foarte mult. Am pus masă musculară. Am făcut foarte mulţi ani de sport. Am terminat liceul sportiv. Îmi place foarte mult sportul… La un moment dat, am luat o pauză pentru că aveam foarte multă treabă, mergeam prin ţară… Dar m-am reapucat. Dacă nu ajung zilnic, cel puţin de cinci ori pe săptămână tot ajung’, a declarat Lidia Buble la emisiunea Star matinal, de la Antena Stars.