Cum se menține Andreea Esca în formă la 50 de ani și pe ce își cheltuie banii: „Toate aceste lucruri la un loc se cheamă o viață sănătoasă”

.

Cum se menține Andreea Esca în formă la 50 de ani și pe ce își cheltuie banii. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de la noi din țară. Aceasta a reușit să surprindă prin fiecare apariție și a dezvăluit 5 obiceiuri pe care le practică pentru a avea „o viață sănătoasă'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cum se menține Andreea Esca în formă la 50 de ani și pe ce își cheltuie banii. Prezentatoarea de la ProTV este atentă la felul în care arată, iar la 50 de ani se poate mândri cu un corp de invidiat. Pe lângă exercițiile fizice pe care le face în fiecare zi, aceasta a apelat și la ajutorul unui nutriționist, care i-a creat o dietă personalizată. Când vine vorba despre îngrijirea pielii, vedeta este riguroasă cu demachierea și folosește constant o cremă adaptă nevoilor tenului ei. Acum, Andreea Esca a recunoscut că are câteva obiceiuri care o ajută să arate impecabil. Aceasta este de părere că nu este un lucru neapărat negativ să-ți arăți vârsta, atât timp cât te simți bine în propria piele.


De la prima sa apariție pe micul ecran, prezentatoarea pare neschimbată. Aceasta nu a apelat la ajutorul medicului estetician, însă este adepta unui stil de viață sănătos.

Citește și: Ce spune Andreea Esca despre salariul ei:'A rămas ca bancurile cu Bulă'

Citește și: Ce părere are Andreea Esca despre ocupația fiicei sale, Alexia Eram, influencer pe Instagram:„Nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în…’


Citește și: Ultimele detalii despre nunta lui Armin Nicoară cu Claudia Puican:'Nu va fi petrecerea cea mare pentru că…'

Citește și: Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri:'Am intrat de mână la notar și…'

Cum se menține Andreea Esca în formă la 50 de ani și pe ce își cheltuie banii

Prezentatoarea de la ProTV a dezvăluit cele 5 obiceiuri care o ajută să se mențină în formă și să surprindă prin fiecare apariție.


„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață. Dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat. N-am fumat niciodată, nu știu dacă contează. Alcool nu prea beau. Adică, nu știu, beau câte un pahar undeva, așa, de gust, dar nu e pasiunea mea. Dansez mult, îmi place muzica. Am prieteni foarte simpatici, am o familie foarte frumoasă. Poate că toate aceste lucruri la un loc se cheamă, cumva, o viață sănătoasă.

Nu știu dacă îmi arăt sau nu vârsta.  Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta. Important este să te simți bine și să accepți lucrurile care sunt absolut normale și naturale și să reușești să faci din fiecare zi din viața ta ceva plăcut. Asta e tot’, a susținut Andreea Esca, potrivit fanatik.ro.


„Cei mai mulți bani i-am investit în pantofi’

Andreea Esca a susținut că a investit cei mai mulți bani în pantofi. De asemenea, aceasta este pasionată și de bijuterii.

 „Cred că cei mai mulți bani i-am investit în pantofi. Am foarte multe bijuterii, dar nu întotdeauna niște bijuterii care să coste foarte mult. De altfel, nu iau niște pantofi doar pentru faptul că sunt la modă sau pentru faptul că, nu știu, costă mult.


Atunci când îmi place ceva, da, cumpăr. Cu siguranță am lucruri care îmi plac foarte mult și au costat foarte puțin și lucruri care au costat foarte mult. Am considerat că nu merită atât de mulți bani, dar până la urmă le-am luat’, a adăugat Andreea Esca.