Cum se menține Andreea Berecleanu în formă, la 47 de ani. Ce spune despre operațiile estetice: „Nu trebuie să judecăm pe nimeni” / EXCLUSIV

.

Andreea Berecleanu ne-a dat „din casă' și ne-a dezvăluit, în exclusivitate, cum se menține în formă, la 47 de ani. Prezentatoarea de știri a fost deseori complimentată pentru frumusețea ei și se poate încadra cu ușurință în „topul' celor mai frumoase femei din România. Și n-ar fi de mirare, având în vedere că nu are doar o siluetă ca trasă prin inel, ci și un ten lipsit de imperfecțiuni. Într-un interviu pentru VIVA!, vedeta ne-a spus și părerea ei despre operațiile estetice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Anul acesta ai împlinit 47 de ani… Dacă ar fi să-ți sintetizezi viața în câteva cuvinte, care sunt plusurile și care sunt minusurile?

Eu văd viața doar pe plus, poate că nu întâmplător m-am născut primăvara, semn de renaștere a naturii și de dezmorțire pentru oameni. Despre vârstă, ce pot spune? Mama face calculul și îmi spune cât urmează să împlinesc, eu uit în fiecare an și nici nu am această preocupare. Când aveam 30, prietenele mele îmi spuneau că voi începe să aflu după 40. Nu s-a întâmplat! Acum îmi spun că voi afla după 50 cum trec anii, aștept să văd dacă așa e! Eu cred că ține de un anume tip de relaxare și de asumare.


Citește și: Ce spune Andreea Berecleanu despre războiul din Ucraina și cum s-a implicat pentru a-i ajuta pe refugiați:„Traumele, dezrădăcinarea, violența…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Diana Bulimar după ce s-a întors de la America Express:'A fost foarte greu, trei zile…'


Citește și: Laurențiu Reghecampf e în al nouălea cer după ce a devenit tată a treia oară.Ce imagini a postat Corina Caciuc pe rețelele de socializare

Cum se menține Andreea Berecleanu în formă, la 47 de ani

Mama are 72 de ani și nu a avut niciodată o problemă în a-și spune vârsta, dar stilul ei de viață este acela al unei persoane de maximum 30, și nu exagerez. De curând, am vizitat-o pe Eva la Londra. De exemplu, într-o singură zi, mama a mers 18 km pe jos, în ritmul nostru. (râde)


Ce am făcut până la 47, ca să răspund la întrebarea ta? Am trăit o copilărie frumoasă și plină de amintiri, am fost un copil răsfățat și iubit de părinți și bunici. Am ales să am o familie devreme, să fiu o mamă tânără. Am avut șansa unei cariere încă de la 18 ani, neîntreruptă, și care s-a dovedit cea mai bună alegere. Am fost și sunt o femeie iubită și respectată. Am doi copii foarte buni, un soț iubitor, o familie mare și frumoasă, cu multe clipe de fericire. Sunt împăcată cu toate alegerile mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate aceste daruri.


„Atenție la alimentație, puțin sport…’

Dacă tot am adus vorba mai sus despre vârstă, trebuie să te complimentez pentru cum arăți. Cu siguranță este vor și despre moștenirea genetică, dar și despre acel state of mind pozitiv, care este foarte important. Alt secret mai ai?

Nu, cel puțin așa cred. Mi se pare foarte corect ce ai enunțat în întrebare. În plus, o îngrijire corectă a tenului, atenție la alimentație, puțin sport. Și, bineînțeles, o perspectivă optimistă asupra vieții, un zâmbet mereu, chiar și către o persoană necunoscută.


Ce spune despre operațiile estetice

Nu cred că mai e cineva care să nu știe că ești căsătorită cu celebrul chirurg estetician Constantin Stan. Soțul tău mărturisea că ai cel mai frumos chip pe care l-a văzut… Totuși, fiind lângă „borcanul cu miere, cum se spune, nu ai fost tentată? Pe scurt, te întreb: ce intervenții estetice ai?


„Borcanul cu miere înseamnă pentru mine altceva. (râde) În plus, nu cred că trebuie să fii măritată cu un estetician ca să vrei să te operezi, nu e ca și când nu mi-aș fi permis așa ceva vreodată! Indiferent de alegerea mea, așa cum am mai spus, nu trebuie să judecăm pe nimeni. Cunosc multe paciente și tot atâtea argumente și motivații. La fel cum am văzut femei fericite în urma unor intervenții. Eu cred că asta e cel mai important! Soțul meu are o satisfacție ce nu poate fi descrisă în cuvinte atunci când se scot bandajele și vede expresia de pe chipul pacientei. E cea mai importantă răsplată pentru el.


Dat fiind că nu eșți străină de acest domeniu, spune-ne, te rog, ce părere ai despre – nici nu știu cum să zic fără să jignesc pe nimeni – felul în care au ajuns să arate azi multe tinere din cauza operațiilor estetice. Nu doar că este o uniformizare, dar, zic eu, nu mai arată de mult firesc…

Mimetism a existat mereu! Româncele, unele dintre ele, merg în zona evidențelor, a expunerii unor dimensiuni exagerate, a lipsei de discreție și subtilitate. Și atunci apare vulgaritatea. Dar nu doar ele au „o vină, sunt mulți medici care acceptă, ba chiar încurajează această direcție. Eu am spus mereu și susțin și acum ideea că fiecare pacient își alege medicul care e cel mai potrivit pentru el. De exemplu, la Cronos Med, nu au fost cereri nerezonabile. Odată intrat în cabinet, pacientul înțelege exact care e cea mai potrivită indicație nu doar chirurgicală, ci și estetică.

Sursă foto: Instagram, PR