Cum se menține Andra în formă, după ce a slăbit: „Femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor” / EXCLUSIV

.

Toată lumea s-a întrebat cum se meține Andra în formă, după ce a slăbit spectaculos. În timpul pandemiei, soția lui Cătălin Măruță se plângea că a ajuns la 70 de kilograme. Se pare că vedeta le-a venit însă de hac kilogramelor nedorite, pentru că astăzi se laudă cu o siluetă de invidiat, la 35 de ani. Acum, ea are 64 de kilograme și nu se oprește aici. Artista consideră că femeile nu trebuie să arate toate la fel și că, de fapt, trebuie apreciate pentru calitățile lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Andra și Cătălin, iată-ne ajunși la jumătatea anului! Data trecută când am vorbit erau încă restricții, încă visam la normalitate… Cum vă găsim, cum arată viața voastră acum?

Andra: Deja suntem la jumătatea anului? Timpul trece atât de repede! Dacă nu aș vedea cum, pe zi ce trece, Eva și David cresc, se schimbă, aș zice că timpul stă pe loc. Probabil am impresia asta și pentru că venim după o perioadă cu restricții care ne-au făcut să simțim că timpul a înghețat, am așteptat cu toții să treacă pericolul ca să putem să ne întâlnim din nou, să călătorim. Din fericire, iată, acum putem face lucrurile acestea și timpul trece altfel!


Cătălin: Jumătatea anului ne găsește sănătoși, cu multe activități: concerte, podcast, televiziune, școală, lecții de chitară, dans – pentru fiecare după pasiuni și dorințe.

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie:„Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA’/ EXCLUSIV


Citește și: Andra, victima bullying-ului:„Am fost și cred că sunt și acum’. Cum o încurajează Cătălin Măruță / EXCLUSIV

Citește și: Aflată în plin divorț, Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte:'Le place să vină cu mami'

Citește și: Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă, la plajă:'Ne scuzați, atât s-a putut'

Cum se menține Andra în formă, după ce a slăbit spectaculos

Pe tine, Andra, în acești ultimi doi ani, cum te-a afectat lipsa concertelor? Și care a fost partea plină a paharului, dacă putem spune așa?


Mi-a fost dor să urc pe scenă, dar, cât s-a putut, nu am stat departe de studio. Am înregistrat, am repetat, am compus. Mi-am lăsat mintea să zboare liberă și mi-a făcut bine. Cred că se vede când am un concert acum: am multă energie! Și în curând voi putea lansa noi materiale, noi piese.

Andra, știu că te plângeai că, în pandemie, ai ajuns la 70 de kilograme din cauza lipsei de mișcare. După câte văd, ai slăbit spectaculos, așa că o să te rog să ne dezvălui care este secretul. Ce dietă ai ținut? Ne poți spune detaliat ce mănânci, ce nu, dacă faci și mișcare…


Mulțumesc de compliment! Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel.

Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative. Trebuie să fim apreciate fiecare pentru calitățile noastre, și pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar „ambalajul.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Revista VIVA!, Facebook