Cum se menține Andi Moisescu în formă, la 50 de ani: ”Soția mea este vegetariană, dar nu și eu”

.

Cum se menține Andi Moisescu în formă. Toată lumea se întreabă cum reușește vedeta de la Pro TV să arate atât de bine la vârsta de 50 de ani. Ce-i drept, se bucură de un fizic după care mulți tânjesc. Totuși, în familia lui, toți arată bine, mai ales Olivia Steer, soția lui. Iată care este secretul lui pentru a avea o siluetă de invidiat tot timpul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Andi Moiesescu și Olivia Steer trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile. Cei doi se înțeleg de minune și au o familie de invidiat. Ei bine, putem spune asta și despre fizicul lor. Deși locuiesc în aceeași casă, vedeta la de Pro TV și soția lui au stiluri de viață total diferite. În timp ce ea este raw-vegană, el mănâncă fel și fel de ‘bombe calorice’ și de mâncăruri pe care Olivia Steer le consideră ‘prostii’.

Andi Moisescu a recunoscut că și el își dorește să mănânce doar mâncare sănătoasă, însă până acum nu a atins acest nivel. Totuși, la 50 de ani vrea cu ardoare să atingă performanțe în sport. Muncește ori de câte ori are timp pentru visul său. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta de la vedeta de la Pro TV.


Citește și: Ce pasiune ascunsă are Andi Moisescu:„Învăț niște copii meseria asta’

Citește și: Cum se descurcă Andi Moisescu în rolul de tată, cu doi copii adolescenți:„Sper să nu trezesc invidii inutile. Îmi doresc să ajungă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Bogdan de la Ploiești i-a cerut iertare Cristinei Pucean în genunchi:’Dacă găsește puterea să mă ierte, sunt aici, la picioarele ei’

Citește și: Victor Slav revine la TV!Prezentatorul se întoarce la Kanal D, la Bravo, ai stil!


Cum se menține Andi Moisescu în formă, la 50 de ani. Nu este vegetarian, ca soția lui, Olivia Steer

Andi Moisescu nu s-a putut adapta încă în totalitate stilul de viață al soției sale. Oricât de mult își dorește să mănânce câtuși de puțin mai sănptos, are zile în care nu se poate abține de la carne sau produse de fast-food. Cu toate astea, încearcă să se mențină în formă și să arate bine din punct de vedere al fizicului, la fel ca soția sa.

A explicat că nu ține diete, dar încearcă să mănânce mai multe legume și fructe. Totuși are un fizic de invidiat, iar secretul este sportul. Andi Moisescu a dezvăluit că până acum singurul lucru care-l ajută să nu fie în categoria oamenilor cu kilograme în plus este doar mersul la sală și sportul intens.


Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani…mișcarea! Dacă nu aș face mișcare aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese. Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan. Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil…mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea., a dezvăluit Andi Moiesescu pentru Click.


Andi Moisescu își dorește să atingă performanțe în sport

Andi Moisescu știe cum să câștige atenția publicului. Ani la rând a stat prezentat emisiunea Apropo TV, însă nu are de gând să se lase, ci din contră vrea să continue totul într-un mod inedit. De asemenea, este foarte cunoscut din emisiunea ‘Românii au talent’, unde ocupă de ani de zile postul de jurat. Cu toate astea, se gândete serios să atingă performanțe în sport.

Vedeta de la Pro TV a declarat că vrea să reuească să facă performanțe în Sailing. Cu o notă de umor, a explicat că dacă atunci când era tânăr fugea de sport, acum a sosit momentul să ajungă chiar la rezultate la care nu visa vreodată.


Este o preocupare de-a mea să mă mențin oarecum prezent. O să încerc să vin cu lucruri proaspete pe Youtube, sper să mergem mai departe cu emisiunea Apropo TV’, nu văd niciun impediment, are 18 ani, de când este și mi se pare ok faptul că dacă a făcut 18 ani poate să facă și 20 de ani. Ne așteaptă și un sezon de Românii au Talent’ de mare excepție anul acesta. Sper să reușesc să fac performanțe și în sailing, am ajuns și la vârsta când îmi doresc să fac performanțe în sport, dacă nu am avut când eram mai tânăr poate acum când sunt mai experimentat, a mai declarat Andi Moisescu pentru sursa menționată.


Ce pasiune ascunsă are Andi Moisescu

Ei bine, nu este doar jurat la ‘Românii au talent’ și prezentator TV la ‘Apropo TV’. În timpul liber, fiind pasionat de muzica electronică, a mers de mai multe ori să-i învețe pe unii copii tainele muzicii electronice, așa cum chiar el a declarat în urmă cu mai mult timp. De asmenea, nu putem uita de sport. Aș își ocupă timpul liber, fie prin sport, fie prin muzica electronică.


„Mă bucur pentru orice copil care visează să ajungă ceva și chiar începe să facă primii pași în direcția asta. Mi se pare că este mare lucru. Cred că e cel mai important lucru pe care îl pot face părinții, să-și încurajeze copiii atunci când simt că au o înclinație. Mai ales dacă înclinația aia e cumva artistică. Să-i încurajeze, să-i sprijine puțin. Îți dai seama că mă bucur pentru orice urmă de DJ. Absolut. Întotdeauna am sperat să văd DJ la Românii au talent.


Pe 1 Iunie, în prima parte a zilei, dimineața, învăț niște copii meseria asta. Am un eveniment în care învăț copiii să mixeze. Iar seara pun muzică într-un club, a povestit el în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook