Cum se înțelege Vladimir Drăghia cu Alice Cavaleru și cum gestionează gelozia în cuplu, după 5 ani de căsnicie: „Toate greutățile ne apropie. Ne-a întărit...” / EXCLUSIV

.

Cum se înțelege Vladimir Drăghia cu Alice Cavaleru și cum gestionează gelozia în cuplu, după 5 ani de căsnicie. Încă de la debut, Vladimir Drăghia a fost unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz și admite că aspectul fizic l-a ajutat în carieră. Dar, pe lângă asta, e nevoie de talent, ambiție și abia apoi de stropul acela de noroc… Un noroc de care actorul din „Clanul (PRO TV) a beneficiat din plin și în viața de familie, după cum veți vedea în cele ce urmează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Când tu și Alice Cavaleru v-ați cunoscut, erai perceput ca unul dintre cei mai sexy bărbați din România, dar se spunea și că ai fi arogant. Cum ai reușit să o faci pe Alice să aibă încredere în tine și să vadă cu adevărat omul din spatele acestei imagini?

Ea m-a cunoscut pur și simplu, cum se cunosc oamenii, deci nu a fost nevoie să întorc vreo prejudecată. A fost „easy-peasy.

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut, din nou, fetița cea mică a cuplului Alice Cavaleru – Vladimir Drăghia: „Planuri anulate, nopți nedormite…'


Citește și: Fiica cea mică a lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut septicemie: „Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital'

Citește și: De ce nu s-a prezentat Claudia Pătrășcanu la procesul cu Bianca Drăgușanu: „Se caută circ și se încearcă să mi se facă rău'

Citește și: Emily Burghelea a postat primele poze cu chipul fiului ei. Ce nume i-a pus: ‘Mă topesc’

Cum se înțelege Vladimir Drăghia cu Alice Cavaleru și cum gestionează gelozia în cuplu, după 5 ani de căsnicie


Tu și Alice sunteți soț și soție de cinci ani și aveți două fiice superbe. Cum s-a schimbat viața voastră în tot acest timp și cum te-a schimbat pe tine rolul de soț și tată?

În bine. M-a făcut mai bun, mai înțelegător, mai răbdător. Mi-a arătat o altă dimensiune a iubirii.

Care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat în cei cinci ani de căsnicie cu Alice? Pentru ce-i ești recunoscător soției tale?


M-am învățat că nu trebuie să câștig toate luptele și că nu trebuie să fie neapărat lupte pe toate fronturile.

Reușiți să vă faceți timp pentru a petrece timp doar voi doi singuri? Îi mai faci declarații de dragoste? Cum mențineți pasiunea în viața de cuplu dat fiind că aveți doi copii, iar mezina împlinește curând 6 luni?

Momentan merge natural, deci nu simt nevoia să o întrețin. Dacă o veni momentul ăla, am câteva poezii pregătite. (zâmbește)

Soția ta este o femeie superbă. Își face loc gelozia între voi din când în când?


Niciodată (până acum). (zâmbește)

Fiica cea mică a lui Vladimir Drăghia a făcut septicemie

Tu și Alice ați trecut printr-o experiență cumplită, când fiica voastră cea mică, Alegra, a făcut septicemie, la doar două săptămâni. Cum v-ați susținut unul pe celălalt în momentele acelea prin care niciun părinte nu ar trebui să treacă? V-a apropiat asta și mai mult?


Toate greutățile ne apropie. Ne-a întărit, ne-a făcut să apreciem mai mult ce avem. Clasic, nimic special. (zâmbește)

Privind în urmă la această cumpănă teribilă prin care ai trecut cu fiica ta, ce ai descoperit despre tine ca părinte?

Că nu știi cu adevărat ce e frica până nu devii părinte.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, PR