Cum se înțelege Viviana Sposub cu tatăl ei: „Și-ar fi dorit să am o altă profesie. Recunosc că am o relație mai apropiată cu mama”

.

Săptămâna trecută, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' publica un videoclip emoționant cu mama și sora ei. Pentru că Bianca a împlinit 33 de ani, cele trei au ieșit într-un local din București și au ținut să imortalizeze momentul. Acum, fosta prezentatoare a matinalului de la Kanal D a făcut câteva dezvăluiri despre relația cu tatăl ei, mărturisind că bărbatul este destul de sceptic în privința carierei sale și a vieții de persoană publică. Iată cum se înțelege Viviana Sposub cu tatăl ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cum se înțelege Viviana Sposub cu tatăl ei. Viviana Sposub a devenit cunoscută publicului larg după participarea la emisiunea „Ferma Vedetelor’, acolo unde s-a înfiripat povestea de dragoste dintre ea și George Burcea. Aceasta a fost concurentă și la emisiunea „Bravo, ai stil!’, sezonul 7. Ulterior, șatena a semnat un contract cu Kanal D și a prezentat matinalul „Dimineața cu noi’, alături de Bursucu și George Tănase. În toamnă, emisiunea a fost scoasă din grila postului, după numai câteva luni de difuzare. Viviana Sposub a recunoscut recent că tatăl ei nu și-a dorit să urmeze o carieră în televiziune, având în vedere că este o fire mai pragmatică.


Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!’ a recunoscut că seamănă mai mult cu mama ei, fiind o fire artistică. La polul opus, Bianca Sposub este mult mai pragmatică, lucru care se reflectă și în domeniul în care lucrează. Tânăra este angajată la o firmă de IT din Iași.

Citește și: Viviana Sposub a moștenit frumusețea de la mama ei. Cum s-au filmat la aniversarea surorii ei, Bianca: „Vă iubesc!’


Citește și: Ruxi, atac dur la adresa Vivianei Sposub: „Parșivă, nu are educație suficientă, nu știe să…'

Citește și: Ce spune Anghel Damian despre nuntă: „Nu mi se pare ceva extraordinar'/ Regizorul și Theo Rose vor face cununia civilă, în curând

Citește și: Loredana Groza și Mickey Rourke joacă împreună într-un film: „M-am îndrăgostit când l-am văzut…’. Imagini cu cei doi

Cum se înțelege Viviana Sposub cu tatăl ei


Fosta prezentatoare de la Kanal D a recunoscut că are o relație mult mai apropiată cu mama ei. Cu toate acestea, Viviana Sposub a fost susținută întotdeauna de ambii părinți, care au încurajat-o să-și urmeze cariera în televiziune și idealurile în plan personal.

„Frumoasa si deșteapta mea soră seamănă foarte mult cu tata. Eu si mama suntem artistele, Bianca si tata sunt pragmaticii. Ea lucrează în IT, deși nu ai bănui la prima vedere, și se descurcă de minune.

M-am bucurat de susținerea părinților mei în orice capitol sau proiect din viața mea. Recunosc că am o relație mai apropiată cu mama si mă sfătuiesc cu ea in toate privințele, mai ales când vine vorba de decizii profesionale. Încă de când aveam 6 ani m-a însoțit la toate spectacolele și concursurile, m-a îndrumat în toată cariera și știe foarte bine de ce sunt în stare și ce obiective îmi doresc să ating’, a spus Viviana Sposub, potrivit fanatik.ro.


„Tata și-ar fi dorit, cu siguranță, să am o altă profesie’

Viviana Sposub a recunoscut că tatăl ei este mai sceptic când vine vorba despre profesia pe care și-a ales-o. Cu toate acestea, bărbatul a urmărit fiecare ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!’ și a fost impresionat de parcursul fiicei sale.


„Tata și-ar fi dorit, cu siguranță, să am o altă profesie. M-ar fi văzut la birou, cu o viață liniștită, departe de ochii publicului. Dar uite că așa îmi dau seama cât de mult mă iubește!

Indiferent că drumul pe care am ales să merg este diferit de cel pe care și l-ar fi dorit el pentru mine. Mă susține necondiționat și încearcă să se obișnuiască ușor, ușor cu faptul că jobul meu presupune să fiu în atenția oamenilor’, a spus aceasta, în urmă cu un an.

Sursa foto: Facebook