Cum se înțelege Tudor Chirilă cu ceilalți antrenori de la Vocea României, în spatele camerelor: „Toată lumea știe că, atât timp cât suntem în platou...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum se înțelege Tudor Chirilă cu ceilalți antrenori de la Vocea României, în spatele camerelor? Fire deschisă, cântărețul ne-a răspuns la această întrebare în revista VIVA! Susține că între ei și ceilalți jurați e o atmosferă „foarte ok' și că, de multe ori, lucrurile decurg atât de firesc, încât uită că sunt filmați. Totodată, el ne-a dezvăluit de ce nu i-a plăcut să se vadă câștigător în niciun sezon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care este relația ta cu celebritatea? Și care sunt avantajele și dezavantajele care vin la pachet cu asta?

Încerc să cooperez cu atenția excesivă pe care mi-o acordă lumea, mai ales după apariția la „Vocea României. Am pretenția că sunt un om mai complex și în bune, și în rele decât percepe lumea despre mine pe baza activității mele publice. În general, publicul se raportează și definește, judecă o personalitate pe ceea ce poate extrage din apariții, dar asta mi se pare un pic superficial. Sunt mai mult decât ceea ce se vede despre mine, și ăsta este un downside al celebrității – felul în care ești incomplet perceput.

tudor-chirila-13-1-1tudor-chirila-13-1-1

Mi-ar plăcea să pot să beau oriunde o bere, nestingherit, sau să mă plimb prin București aproape neobservat ca să fac fotografii, îmi place mult să fotografiez și aș vrea să pot fotografia oameni, sau să am mai mult timp pentru asta și să trec neobservat. Ăsta e un preț pe care trebuie să-l plătesc: faptul că, de multe ori, există intruziune în viața mea privată pe care încerc s-o țin departe de judecata lumii.

Citește și: „Cochetam cu alcoolul și țigările.Nu mi-a plăcut să fiu un executant docil, de aia…'. Cum au arătat anii de școală ai lui Tudor Chirilă, în comunism / EXCLUSIV

Citește și: Tudor Chirilă, despre operația suferită în Germania, după ce a avut un edem pe corzile vocale:„Aproape că mă bucur că am trecut prin asta doar ca să…' / EXCLUSIV

Citește și: Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii:”Toată viața mea înseamnă noi”

Citește și: Cine este Tudor Monroe, românul care a compus imnul pentru finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar 2022:„Sunt foarte mândru'

Cum se înțelege Tudor Chirilă cu ceilalți antrenori de la Vocea României

Rolul de antrenor la „Vocea României ți se potrivește mănușă, îmi permit să zic. Ce a adus experiența asta nou/incitant/provocator pentru tine? Pare că ești ca peștele în apă și ai și un succes remarcabil atât în rândul concurenților, cât și la public…

Un pic de actorie, mai ales improvizație, un pic de pedagogie – ăsta e un element pe care vocea l-a adus în viața mea, un pic de muzică sau de căutare muzicală, un mix din ăsta care face „Vocea o emisiune foarte versatilă, unde nu ai timp să te plictisești. N-aș putea niciodată să fiu prezentator de emisiune, pentru că nu mă văd în rolul ăla, în schimb, rolul ăsta multiplu, aș zice, de antrenor/mentor și un pic de regizor al momentelor de la „Voce mă face să mă simt bine, nu știu, pur și simplu mi s-a potrivit din primul sezon, chiar dacă învățam emisiunea din mers.

Ți-ai făcut echipe „beton de-a lungul timpului și văd că ceilalți antrenori se cam tem când apeși și tu butonul, fiindcă de obicei concurenții se lasă convinși de tine, asta dacă nu vin deja de acasă pregătiți să te aleagă… Ce crezi că te recomandă?

Mă recomandă momentele pe care le-am făcut de-a lungul timpului și câteodată, poate, și răsturnările de situație din finale, pentru că nu întotdeauna am fost favorit, dar am reușit să câștig și din postura de underdog. Cred că sunt destul de onest și s-ar putea să am niște idei bune de discurs câteodată care se reverberează, cumva, în concurent, în momentul alegerii.

„În niciun sezon nu mi-a plăcut să mă văd câștigător sau să mă imaginez câștigător'

Anul ăsta, ai doi colegi noi la „Vocea României, mă refer la Theo Rose și Denis The Motans, și văd că deja au primit „botezul replicilor tale. Care e atmosfera în platou atunci când nu se filmează?

E foarte OK. Noi suntem toți acolo să facem un show de televiziune să funcționeze, și asta este ceea ce primează, iar în ceea ce vedeți voi la „Vocea României sunt și multe scene în care noi uităm că se filmează. Practic, la voce, cât suntem în platou se filmează non-stop, așa că nu prea există atmosferă dublă – aia când sunt camerele deschise și aia din pauză, dar, repet, toată lumea știe că, atât timp cât suntem în platou, suntem să facem această emisiune să funcționeze.

Crezi că, în sezonul ăsta, o să câștigi „Vocea României? Anticipez răspunsul și te întreb: de ce?

În niciun sezon nu mi-a plăcut să mă văd câștigător sau să mă imaginez câștigător, pentru că asta mă face să nu mă concentrez pe ce am de făcut. Am concurenți buni, foarte buni, dar și celelalte echipe stau la fel de bine, așa că… Să fie Voce!

Sursă foto: Răzvan Lupică, Instagram, Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton