Cum se înțelege Rona Hartner cu Johny Romano, colegul ei de la Te cunosc de undeva, în spatele camerelor: „Sub aparența lui de mucalit, de ponderat...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În numărul de Decembrie al revistei VIVA!, Rona Hartner ne-a dezvăluit cum se înțelege cu Johny Romano, colegul ei de la Te cunosc de undeva, în spatele camerelor. Cei doi artiști nu cunoșteau înainte de a face echipă la Antena 1, dar au avut parte de o surpriză plăcută. Au o relație extraordinară, de respect, și în spatele luminii reflectoarelor și, spune artista, au trecut prin aceleași încercări amândoi în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aveam nevoie de un boost de bună dispoziție, așa, pe final de an, și cred că nimeni nu e mai în măsură ca tine să ne energizeze. Ce faci, cum ești în perioada asta?

Draga mea, sunt foarte bine în momentul de față, mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt bine! Da, am un tonus bun, din fericire, deoarece pentru mine viața înseamnă să te bucuri de fiecare moment exact cum apare, chiar dacă momentul nu este perfect. (râde) Pentru mine asta înseamnă fericire. Secretul fericirii e să te bucuri de ceea ce ai în momentul respectiv, cu o foarte mare mulțumire către Dumnezeu că ți-a dat acel moment, așa cum e el, imperfect sau perfect.

rona-hartner-12-1rona-hartner-12-1

Dimineața când mă trezesc îmi pun muzică direct muzică de gospel și dansez prin casă dansurile alea de gospel și îmi dau seama că ăla e ADN-ul meu – să dansez, să am discotecă la 7-8 dimineața, dacă poți să-ți imaginezi. Cred că e un fel de discoteco-terapie pentru mine.

Citește și: Prin ce traume a trecut Rona Hartner în carieră:„Am fost agresată fizic de către un regizor. Da, am avut ceea ce se numește un viol' / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a revenit Rona Hartner după lupta cruntă cu cancerul:'Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie' / EXCLUSIV

Citește și: Unde pleacă Alin Oprea și Medana în luna de miere:„Un loc de care suntem fascinați'. Artistul este pregătit să devină din nou tată

Citește și: Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, dorm în camere separate:”Avem fiecare spațiul nostru”

Cum se înțelege Rona Hartner cu Johny Romano, colegul ei de la Te cunosc de undeva, în spatele camerelor

Te așteptam cu nerăbdare la „Te cunosc de undeva!, pentru că Rona = show, mai ales că ai „antecedente. Încă îmi amintesc de tine în 2014, dar acum e altceva, ai și un partener, pe Johny Romano… Care au fost pentru tine cele mai mari provocări?

La „Te cunosc de undeva! sunt în sezonul trei și îți dai seama că cea mai mare provocare este să fii partener cu cineva care este extrem de diferit și, în același timp, extraordinar de complementar. Cu ce m-a ajutat pe mine foarte mult pe mine Johny, pe care nu-l cunoșteam înainte de emisiune, dar pe care l-am descoperit cu o foarte mare plăcere, este că, direct, cum m-a văzut în prima zi, mi-a spus: „Tu ești mătușa mea!. Și i-am zis: „Ești sigur, că parcă nu eram familie acum vreo două-trei săptămâni?. „Nu, ești tușa mea, te rog eu frumos, vreau să ne simțim noi aproape!. „Bine, mă nepoate!. Și de atunci a ieșit „tușa și nepotu rup totu. Avem un hashtag care are 200.000 de like-uri, e foarte popular.

Ce a mai fost foarte mișto este că, într-adevăr, venind cu experiența celor 27 de emisiuni, pentru că două sezoane de „Te cunosc de undeva! înseamnă 12 și 15 emisiuni, deci 27 de transformări, așteptam ca pe un pui fript, cum s-ar spune, noile provocări, și am avut parte de niște chestii foarte surprinzătoare. Este o aventură totală pentru mine.

„Am trecut cam prin aceleași încercări amândoi'

Cum s-a înteles „tușa cu „nepotu, cum vă ziceți voi, în fața camerelor, dar și în spatele lor? Mie mi se pare că tu ești furnizoarea de energie a cuplului, în timp ce Johny e mai „așezat, așa… deși îl suspectez și pe el de o doză bună de umor.

Într-adevăr, eu sunt un pic așa mai locomotivă, dar să știi că Johny, sub aparența lui de mucalit, de ponderat, de caracter melancolico-flegmatic, el e, de fapt, la bază, un țăcănit, dar în lumea lui. E foarte poet, compune 20 de piese pe zi, are o voce extraordinar de caldă. Este în stilul lui, el peste tot trebuie să și pună amprenta.

Mie, ca actriță, ce-mi place foarte mult la emisiunea asta este faptul că pot să fiu cameleonică, și asta mă tentează cel mai mult, adică eu renunț la mine cu foarte mare plăcere. (râde) Renunț la personajul meu Rona, „this is Rona, și vreau să intru în pielea personajului cât mai mult. Uneori mi-e greu să găsesc o chichiță la un personaj, dar de când i-am găsit gestul acela psihologic sau chichița respectivă, e genial.

Iar cu Johny mă înțeleg foarte bine, chiar și în spatele camerelor, între noi este o relație de mare respect reciproc. Eu îl admir pe acest copilaș. Culmea culmilor, n-o să povestească el, dar îți spun eu că am trecut cam prin aceleași încercări amândoi. Deci ca să vezi cum viața ne-a unit! Așa că multe chestii ne-au unit și îmi dau seama că viața de artist ascunde în spate, uneori, niște tragedii foarte mari, dar le dăm deoparte și zicem: „Hopaaaa! Its show time!.

Ce planuri are Rona Hartner în viitorul apropiat

Care sunt planurile tale în viitorul apropiat, atât din punct de vedere profesional, cât și personal? Apropo, ce i-ai cerut lui Moș Crăciun?

Planurile mele în viitorul apropiat sunt să îmi lansez proiectul Ethernity, mi-ar plăcea foarte mult și să am o colaborare cu artiștii de la „Te cunosc de undeva!, pentru că sunt toți extraordinari. Poate sunt din lumi diferite, dar mie-mi plac toți. (râde) Ce i-am cerut eu lui Moș Crăciun? De când am descoperit că la Crăciun se naște Iisus, și nu eu, eu lui Moș Crăciun nu-i mai cer decât un singur lucru – să-L simt pe Iisus cum se naște din nou în lumea asta păcătoasă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton